PodržimoNaše

PRODAJETE stan ili kuću? IZNAJMLJUJETE stan ili apartman? ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan/apartman do 60m2 ili 150m2, te kuću do 250m2, već od 499 kn! Garancija najpovoljnije cijene na tržištu!

406 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Energetski certifikat] Iskoristite akciju Crnog Jaja i provjerenog partnera Direkt inženjeringa- energetski certifikat već od nevjerojatnih 499 kn!!! Od 01.01.2016. sve nekretnine koje se iznajmljuju trebaju posjedovati energetski certifikat!

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću. Ne možete ni reklamirati ni oglašavati nekretninu za prodaju, a pri potpisivanju kupoprodajnog Ugovora dužni ste, slijedom zakona, posjedovati energetski certifikat!


Od 01.01.2016. ukoliko iznajmljujete nekretninu ( stan, apartman...) neovisno da li se radi o kratkoročnom ili dugoročnom najmu, uključujući i turistički smještaj ( apartmani...) obvezni ste posjedovati energetski certifikat.Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan/apartman do 60m2.

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan/apartman od 61 do 150 m2.

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 250 m2. 

BITNO: Za objekte veće kvadrature ( od 250 m2 na više ) MOŽETE KUPITI 2 kupona ( max. do 400 m2 bruto )


Savjet: ukoliko imate npr. 2 ili vise apartmana u kući do 250 m2 bruto kupujete 1 kupon opcija 3, a ukoliko imate apartmane u kući do 400 m2 bruto kupujete 2 kupona opcija 3.

           U slučaju da klijent ne posjedujete nacrtnu dokumentaciju te kolege na terenu moraju dodatno izvršiti i mjerenje, izvršava se nadoplata u iznosu 300,00 kn!


U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt, 

Energetski pregled, 

Izrada energetskog certifikata u dva primjerka.


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!


Sva detaljna uputstva te odgovori na najčešća pitanja vezani uz ovu ponudu (prijave, kontakti, eventualne nadoplate te opis složenih sustava grijanja/hlađenja koji ne ulaze u ovu ponudu) nalaze na službenoj stranici Partnera (direkt-inzenjering.hr/certificiranje.php).

Ponuda se odnosi za područje cijele Hrvatske - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom (200,00 kn po klijentu. Ukoliko isti klijent ima više nekretnina na istom otoku, plaća samo jednu nadoplatu.) 

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!


Kuponi vrijede samo za 1 nekretninu, ne za više nekretnina čija je suma površina manja od one navedene u kuponu!

Energetski pregledi i svi radovi na certifikatima započinju 01.01.2016. te će svi certifikati biti gotovi do 15.03.2016., ukoliko klijenti izvrše prijavu sa svojim podacima najkasnije do 01.01.2016.


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Direkt inženjering evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.


Odredba o obvezi pribavljanja energetskog certifikata u dijelu koji se odnosi na iznajmljivanje, davanje u zakup i davanje na leasing zgrade ili njezinog posebnog dijela, sukladno članku 203. Zakona, stupa na snagu 1. siječnja 2016. godine. Iznajmljivanje se u ovom kontekstu odnosi i na turističku djelatnost, stoga su i vlasnici apartmana dužni od 1. siječnja 2016. godine, prije iznajmljivanja pribaviti energetski certifikat ukoliko se radi o zgradi koja se iznajmljuje i koja ima ukupnu korisnu površinu veću od 50m2, te ukoliko se radi o posebnom dijelu zgrade koji se iznajmljuje (apartman) i koji se  nalazi u zgradi  koja ima ukupnu korisnu površinu veću od 50m2  bez obzira na površinu tog posebnog dijela (apartmana).


Izvor: MINISTARSTVO GRADITELJSTVA I PROSTORNOG UREĐENJA