[ZAGREB] - NOVA GODINA!!! 3 noćenja sa kasnim doručkom 01.01., za 2 osobe u The Movie Hotelu smještenom u širem centru grada za samo 1149 kn! Kupon vrijedi isključivo od 30.12.2016 do 03.01.2016.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka osoba može kupiti neograničen broj kupona za sebe i na poklon i vrijedi za 3 noćenja sa doručkom za dvoje! Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose nazive poznatih Hollywoodskih glumaca...


Ponuda uključuje: The Movie Hotel - Nova godina u Zagrebu 4 dana/3 noćenja za dvoje sa kasnim doručkom 01.01.2016. za samo 1149 kn!


Svaka osoba može kupit neograničen broj kupona za sebe i na poklon.

Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na tel: +385-1-600-3600, fax: +385-1-600-3601, ili e-mail: info@themoviehotel.com, uz KOD i ID kupona.

Kupon je iskoristiv od 30.12.2016 do 03.01.2016. i vrijedi za 3 noćenja sa doručkom

The Movie Hotel

   The Movie Hotel je nastao 2006. godine kao logičan slijed popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu. Hotel se sastoji od 37 soba i 4 apartmana, a kategoriziran je s tri zvjezdice. Sobe The Movie Hotela nose nazive poznatih svjetskih glumaca te su i ukrašene njihovim ekskluzivnim fotografijama.

   U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. Osim puba i restorana našim gostima je na raspolaganju i Texas Steak & Grill House, novotvoreni vrhunski restoran u Western American stilu smješten na glavnoj prometnici u Savskoj 141, (prvi ulaz do The Movie Pub & Restoran).

   U mogućnosti smo organizirati ručkove, domjenke, svadbe, ukupnog kapaciteta do 500 osoba. Hotel posjeduje i vlastito parkiralište. Ispred hotela je tramvajska stanica te je izvrsno povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od glavnog trga je cca 15 minuta gradskim prijevozom.

Dvokrevetne sobe***

Sobe su uređene s toplim i prirodnim materijalima i opremljene klima uređajem, satelitskom TV-om, telefonom s izravnim biranjem, Internet priključkom i međunarodnim utičnicama od 220V. Sve sobe imaju prostrane kupaonice sa umivaonikom,tušem, sušilom za kosu i kozmetikom visoke kvalitete. Dostupne su s dva odvojena twin kreveta i stolicama za sjedenje u sobi.

Uđite u svijet filma i prenoćite u jednoj od soba koje nose naziv poznatih svjetskih glumaca: Catherine Z.Jones, Harrison Ford, Al Pacino, John Travolta, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Cameron Diaz, George Clooney, Brad Pitt, Monica Belucci...