PodržimoNaše

[ZAGREB] Rusko-božićni meni u The Office Clubu! Najpoznatija ruska tradicionalna jela: Salata Olivier, Sibirski Pelmeni, Tamne palačinke s karamelom za 2 osobe za samo 99kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Nakon odličnog odaziva na drugu ponudu, pretstavljamo Vam Rusko-božićni meni, koji će razveseliti i najprofinjenije nepce…". Jela koja se poslužuju osmišljena su kako bi savršeno pratila i nadopunjavala žestoka pića...Kupon vrijedi do 23.12.'15.!

Ponuda uključuje: THE OFFICE CLUB, Zagreb - Rusko Božićni Menu za 2 osobe koji se sastoji od najpoznatijih ruskih tradicionalnih jela.

Menu uključuje: 

Salata Olivier, 

Sibirski Pelmeni, 

Tamne palačinke s karamelom.

Kupon se može koristiti svaki dan od 15:00h-22:00h , osim nedjeljom (sukladno radnom vremenu restorana)

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: +385 92 231 4277, uz KOD i ID kupona po primitku.

Posjetite našu Facebook stranicu ;)


Nedavno je centar Zagreba postao bogatiji za jedan neobični restoran “The Office Club” koji će posebno razveseliti ljubitelje vrhunskih žestokih pića. Razlog tome je ponuda više od 60 vrsta viskija i preko 30 vrsta ostalih žestokih pića.

 Posebnost ovog ugodnog restorana je što su jela koja poslužuju osmišljena kako bi savršeno pratila i nadopunjavala ta pića. Bez brige, restoran nudi i veliki izbor vina i piva svijeta, uključujući i rusko pivo Baltika. 

The Office postaje mjesto susreta i druženja domaćih gostiju i turista iz cijelog svijeta. Budite i Vi dio ovog događanja, uz odličnu hranu i pića.


Dobrodošli!