[SLOVAČKA] Nova Godina u Bratislavi! 3 noćenja sa prijevozom autobusom i smještajem u dvokrevetnim sobama u hotelu Nivy 3* po super cijeni već od 949 kn! Polazak iz Zagreba ili Rijeke!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan doček 2016. u Slovačkoj! Polazak 31.12.'15. iz Zagreba ili Rijeke (ovisno o odabiru opcije). Putovanje 31.12.'15.-03.01.'16. za 1 osobu po super povoljnoj cijeni!!!

Želite li drugačiju Novu godinu? Grad na „lijepom plavom Dunavu“ najmlađa je europska prijestolnica, ali svojim centrom, starim dijelom grada i duhom ne zaostaje za drugim metropolama. Brojni restorani, kafići i klubovi veliki su adut Bratislave. Ako tome još dodamo dobro vino iz Malih Karpata, dobit ćemo bogatu Novu godinu! Na putu za kući ne posjetiti Beč? Prava šteta…

Ponuda uključuje: Nova godina u Bratislavi – 3 noćenja sa prijevozom i smještajem u dvokrevetnim sobama u hotelu Nivy 3* već od 949 kn!


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: Polazak iz Zagreba 31/12/2015 za 949 kn! 

Opcija 2: Polazak iz Rijeke 31/12/2015 za 989 kn! 


Cijena uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom, 

Smještaj i program prema opisu, 

Organizaciju i pripremu putovanja.


Obavezna doplata: Turistička taxa (1 EUR po osobi po noćenju), Prijavnina od 75 kn.

Doplate: Paket zdravstvenog osiguranja u inozemstvu i rizik od otkaza putovanja: 60 kn, Doplata za jednokrevetnu sobu u iznosu od 50% cijene osnovnog aranžmana (svi koji se sami prijavljuju dužni su uzeti jednokrevetnu sobu), Fakultativni izleti.

Nakon kupnje kupona potrebno je javiti se Collegiumu na e-mail: infohr@collegium.eu, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon se može iskoristiti isključivo 31.12.'15.-03.01.'16.

1. dan: 31.12.2015.

RAZGLED GRADA I DOČEK NOVE GODINE

Polazak autobusa iz Rijeke 02:30h (Jelačićev trg), iz Zagreba u 05:00h (autobusni kolodvor, peroni 502-506) i vožnja prema slovačkoj metropoli uz kraća zaustavljanja. Po dolasku u Bratislavu, obilazak strogog centra i starog dijela grada. Pogledat ćemo Mihaelov stup, Martinovu katedralu, staru gradsku vijećnicu i Primatovu palaču. Zaustavit ćemo se i ispred Mozartove palače gdje je slavni skladatelj još kao šestogodišnjak oduševljavao publiku svojim prvim koncertima. Slijedi odlazak u hotel, smještaj i slobodno vrijeme za odmor i spremanje za najdužu noć u godini. Doček Nove godine organiziran je u jednom od mnogobrojnih klubova poput The Loft, The Club, Remix i dr.

2. dan: 1.1.2016.

IZLET NA MALE KARPATE I POSJET VINARIJI

Nakon doručka, neprospavane noći i super proslave Nove godine dan smo predvidjeli za izlet na Male Karpate i posjet vinskim cestama. Razgledat ćemo mjestašca kao što su Pezinok, Modra i Svaty Jur te degustirati slovačka vina (fakultativno). Večer ćemo nastaviti u jednoj od mnogih slovačkih pivnica te klubova uz ritmove muzike Collegium DJ tima!

3. dan: 2.1.2016.

GRAD DEVIN

Doručak. Slijedi vožnja do ušća Morave u Dunav, te razgled stare tvrđave s bunarom i palačom, neosvojenom utvrdom grada Devina (fakultativno). Poslušat ćemo i legendu o Djevičanskoj kuli. Nakon razgleda predviđeno je slobodno vrijeme za shopping, šetnju, moguć posjet razglednom stupu UFO (fakultativno), uživanje u predvečernjoj atmosferi. Večer je rezervirana za odlazak u jedan od mnogobrojnih klubova u Bratislavi!

4. dan: 3.1.2016.

BEČ, POVRATAK U HRVATSKU

Nakon doručka i kasnijeg odlaska iz hotela predviđen je put prema Beču koji je usputna stanica u vožnji prema Lijepoj našoj. U Beču je predviđena šetnja centrom i slobodno vrijeme za shopping te uživanje u čaroliji jednog od najljepših europskih gradova. Odmorni i očarani još jednom europskom metropolom vraćamo se kućama. Dolazak kućama predviđen je u večernjim satima.

HOTEL NIVY 3* (1/2) – noćenje;

U blizini centra grada, udaljen 2 km od glavnog trga. U blizini je javni prijevoz, taxi do glavnog trga će vas koštati oko 35 kn. Sobe su dvokrevetne. 

Svaka soba ima tuš, WC, SAT TV, telefon. Minishop (sef, bazen, fitness uz nadoplatu). U okolici hotela nalazi se pivnica i jedna od poznatih diskoteka.

Napomena: U hotelu su sve sobe dvokrevetne. Ukoliko ste neparno društvo, postoji velika mogućnost da će jedan od vas biti u sobi s nepoznatom osobom iz nekog drugog društva.