NOVA GODINA U BEČU! 3 dana Beča uz prijevoz, GARANTIRANI polazak 31.12.'15., noćenje sa doručkom u Hotelu Renaissance 4* Superior...za samo 1389 kn/osobi! Polazak iz ZG, KA i RI!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zašto deluxe? Pa zato jer je drugačija od drugih! 1 dan ste u carskom Beču, 2.dan se vozite kočijom i gostite u tipičnom Bečkom restoranu, a 3. dan ulazite u špilju podzemnih voda i vozite se brodom uz šećer na kraju „Tragedija u Mayerlingu“...

Ponuda uključuje: Idea Putovanja - NOVA GODINA U BEČU, Deluxe tura 31.12. - 02.01.2016. - GARANTIRANI POLAZAK za samo 1389 kn!


Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, dva noćenja u HOTELU RENAISSANCE 4* SUPERIOR u Beču u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama sa doručkom, razgledavanja prema programu, pratitelja tijekom putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja. 


WI-FI, sauna i fitness gratis, svega 1,6 km od Mariahilferstrasse.


Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), doplata za jednokrevetnu sobu 690,00 kn po osobi, večera u restoranu 39eura, ulaznica u Schonbrunn (Imperial tour) 12,90 eur po osobi, ulaznica za Seegrotte Hinterbruhl 10,00 eur po osobi, ulaznica u dvorac Mayerling sa vodičem 6,70 eur po osobi, putno osiguranje. 


Kupon vrijedi isključivo za odabrane termine polaska: 31.12.'15.-02.01.'16.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na br.tel.: 01 4008 180 ili mail info@ideaputovanja.hr, uz KOD i ID kupona.


NOVA GODINA U BEČU Deluxe tura

31.12. – 02.01.2016.

GARANTIRANI POLAZAK IZ ZAGREBA, KARLOVCA I RIJEKE


Zašto deluxe? Pa zato jer je drugačija od drugih.

Jedan dan ste u carskom Beču, drugi dan se vozite kočijom i  gostite u tipičnom Bečkom restoranu, a treći dan ulazite u špilju podzemnih voda i vozite se brodom uz šećer na kraju „Tragedija u Mayerlingu“

Zvuči kao dobar trodnevni film!


Garantiran polazak iz Rijeke uz doplatu od 50,00 kn po osobi u polasku.

Garantiran polazak i iz Karlovca, doplata 10,00 kn po osobi u polasku. Povratak je isključivo u Zagreb. Vrijeme polaska iz Rijeke biti će poslano 3 dana prije polaska pismeno.

                                                           

1.dan     ZAGREB-BEČ 31.12.2015.  

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u  6.00 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Beča. Velegrad sa 2,2 milijuna stanovnika koji žive u zoni gradskog metroa. Dok prilazimo gradu s obje strane prolazimo pored velikih trgovačkih centara. Malo prije Dunava silazimo s autoceste i vidimo u daljini veliki zabavni park Prater. Vozimo se desnom stranom dunavskog kanal (Donaukanal) i uživamo u panoramskoj vožnji. Prelazimo kanal i ulazimo u poznatu Ringstrasse  ili poznati bečki prsten okružuje unutarnji dio grada. Proći ćemo pored Urania opservatorija, Muzeja i akademija primjenjenih umjetnosti, velikog Gradskog parka, palače Württemberg (sada Hotel Imperial), zgrade Opere, obližnji Karlov trg i crkvu, Akademije i Muzeja likovnih umjetnosti, Prirodoslovnog muzeja, dvorca Hoffburg, Trga Marije Terezije, parkova Burggarten, Volksgarten i Rathauspark, Parlamenta, Burgtheatra, zgrade univerziteta i neo-gotičke crkve Votivkirche. Slobodno vrijeme u centru. Predlažemo dok još trgovine rade da posjetiti Mariahilfer strasse, poznatu po odličnim trgovinama ali i po imenu koja ulica nosi. Naime muški su tako uzdisali „Mario pomozi“ kada bi žene krenule u kupovinu.  Odlazak u hotel. Smještaj. Kasnije predvečer, vraćamo se u grad gradskim prijevozom na doček Nove 2016.godine. Noćenje.


2.dan     BEČ – Schonbrunn i večera u restoranu 01.01.2016.

Doručak. Danas se idemo malo naslikavati i razgledavati. Ujutro krećemo gradskim prijevozom u grad. Izlazimo kod Hofburga i prolazimo uz  Augustinsku crkvu u kojoj su se obavljala dvorska vjenčanja. Pored Marije Terezije i Franca Stefana, Franca Jozefa i Sissi vjenčali su se čak Napolen i austrougarska princeza Maria Luiza. Idemo pješice do Kärtnerstrasse, koja predstavlja najuži centar i prepuna je trgovina, restorana i kafića, baš kao i mnoge okolne uske uličice. Bočno je jedna od napoznatijih bečkih ulica Graben. U početku je to bila ulica i tržnica gdje se prodavalo svašta, od uglja do hrane. Odmah u blizini je i katedrala Svetog Stjepana iz XV stoljeća i predstavlja najvažniji spomenik Beča. Možete se popeti na sjeverni zvonik sa 343 stepenice i uživati u pogledu na Beč ili spustiti se u katakombe. Možda kava i kolači? Slobodno vrijeme je sad baš za vožnju kočijom. A zašto ne bi? Vožnja od 20 min iznosi 55 eur po kočiji, u koju stane 4 osobe. Nastavljamo prema dvorcu Schonbrunn, jednom od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Nakon razledavanja unutrašnjosti dvorca te šetnje velikim parkom, gdje su Habsburgovci bježali od ljetnih vrućina odlazak na dobru večeru. Doplata 39,00 eur. Povratak u hotel. Noćenje. 


3.dan BEČ –„špilja“ Seegrotte Hinterbruhl  i dvorac Mayerling 02.01.2016.

Doručak. Krećemo našim autobusom prema Hinterbruhl, 40 km od Beča i ulazimo u Seegrotte. Zvuči opasno ali nije. Ulazimo u jedan rudnik u kojem je nekad davno 2.000 radnika služilo svoju kaznu radeći na avionima ali i na kopanju gipsa. Tu se se  snimala „Tri mušketira“ a vi imate sada priliku vidjeti sjajnu špilju sa izrazito čistim jezerom koje se svaki dan ispumpava i to oko 60.000 litara vode da bi baš sada mogli ploviti brodićem kroz jezero. Ulaznica se naplaćuje 10,00 eur po osobi. I zaista vrijedi svakog centa. Kako bi zaokružili današnju priču, jer je sve jako cool vodimo vas u dvorac Mayerling. Jeste li ikada čuli o „Tragediji u Mayerlingu“? Sve će nam ispričati Časna koja živi u dvorcu u kojem se nalazi soba misterije, mjesta gdje je ubijen nadvojvoda Rudolf i 17-godišnja barunica Marija Vetstera.Krećemo za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.