Savršen Božićni poklon! Povodom blagdana Crno jaje i Body Creator Osijek osigurali su vam ove godine 2 posebne blagdanske ponude! Upotrijebite ih za originalne božićne poklone uz čak 80% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove godine poklonite svojim najmilijima Vitkost i zdravlje. Izaberite između ove dvije atraktivne ponude i postanite poluga za ostvarenje nečijih ili svojih Novogodišnjih odluka! Iskoristite ovu ponudu Centru Body Creator iz Osijeka!

Ponuda uključuje: 2 poklon bona Body Creatora u Osijeku, po izboru.


Odaberite između 2 poklon bona:

Opcija 1: Poklon bon u vrijednosti 2000kn za 399kn u Body Creator Centru u Osijeku. (bon se može iskoristiti za vl.izbor tretmana, ali najviše po 2 tretmana iste vrste kako bi se osigurala raspoloživost termina i raznolikost).


Opcija 2: Božićni i novogodišnji poklon bon za 199kn koji uključuje: 

1x Božićni peeling, 

1 x Silvestarski body wrapping, 

1x e-light potkoljenica.


Po primitku kupona obavezna rezervacija na e-mail:bodycreatorosijek@gmail.com  ili br.tel.: 031 411 036092 2601 245, uz KOD i ID sa kupona.

Adresa korištenja kupona: Reisnerova 100, Osijek.


RADNO VRIJEME: 

Ponedjeljak: 13:00h – 20:00h.

Utorak: 09:00h – 16:00h.

Srijeda: 13:00h – 20:00h.

Četvrtak: 09:00h – 16:00h.

Petak: 13:00h – 20:00h.

Subota: 09:00h – 14:00h.


Kupon vrijedi do čak 31.03.'16.


1. Ponuda -  VRIJEDNOST 2000 KN ZA SAMO 399 KN

Kupite poklon bon u vrijednosti 2000 kn za samo 399 kn. Vrijednost od 2000 kn može biti iskorištena za izbor bilo koje vrste tretmana sa Body  Creator-ovog redovnog cjenika tretmana i/ili trajne depilacije. 

U blagdanskom ozračju darivanja Body creator vam poklanja i besplatnu  analizu tijela!

Bon se može iskoristiti za vlastiti izbor tretmana, ali najviše po dva tretmana iste vrste kako bi se osigurala raspoloživost termina i raznolikost ponude!

- bon se NE odnosi na masaže (niti aparativne niti ručne) 


2. 3 TRETMANA ZA BLISTAV I NJEGOVAN BOŽIĆ ZA SAMO 199 KN 

 1x Božićni peeling, 1 x Silvestarski body wrapping i 1 x e-light za 199,00kn 

- bon se može iskoristiti u jednom dolasku.

Može se kupiti jedan bon za sebe i neograničeno za poklon drugima!


Božićni Peeling

Peeling je neizostavni dio svakog tretmana ljepote. Body creator Božićni peeling je posebno osmišljen eteričnim uljima Božićnog mixa. On nježno polira površinu kože uklanjajući nečistoću, mrtve stanice i površinska oštećenja kože. Rezultat je stimulacija i proizvodnja novih, mladih stanica kože i produkcija  kolagena. Body creatorov Božićni peeling priprema kožu za Body wrapping i upijanje aktivnih supstanci kako bi rezultati bili što brži i vidljiviji u jednom dolasku.  


Silverstarski body wrapping 

Body creator-ov Božićni Body wrapp je posebno osmišljeni i isproban kako bi osigurao gubitak centimetara na kritičnim zonama tijela. Formula aktivne supstance na bazi Božićnog mixa eteričnih ulja, uz djelovanje infra crvenih zraka doprinosi reaktivacije krvne i limfne cirkulacije i eliminaciji celulita  što zapravo pomaže detoksikaciji unutarnjih slojeva kože i vezivnog tkiva. Gubitak centimetara je trajan i vidljiv već nakon prvog tretmana, koža je blistava, zategnuta i elastična. Ovaj tretman djeluje  i osjeća se iznutra, a vidi iz vana jer pomaže uklanjanju nakupina otpadnih tvari. To je bezbolan proces pročišćavanja i smanjenja centimetara te vraćanja elasticiteta kože.


Elight tretman potkoljenica

Neizostavan dio ovog posebnog Novogodišnjeg mini programa je i depilacija Elight metodom potkoljenica jer osjećaj samopouzdanja i lakoće podrazumijeva i depilirane i glatke noge. E light je tretman trajnog uklanjanja dlačica koji kombinira laserske IPL zrake i Radio frekvenciju. Time su rezultati brži i dugotrajniji, a u ovo blagdansko vrijeme samopouzdanje i zadovoljstvo samom sobom je ono što vam najviše treba da Novu godinu dočekate  u najboljem izdanju kako bi i sljedeća bila takva. Pogledajte i posebnu Adventsku ponudu Body Creatora za Zagreb ;)

Želite pokrenuti vlastiti posao? Možda je vrijeme da razmislite o otvaranju franšize Body creator centra, u vašem gradu.  Niska ukupna investicija, a plaćanje 25% odmah, a ostatak iz poslovanja osigurava vam podjelu rizika poslovanja s Body Creator-om.  Iskoristite ovu neponovljivu priliku za samozapošljavanje ili proširenje već postojećeg poslovanja.