PodržimoNaše

Hotel San Antonio**** u Podstrani u SPLITU! Noćenje s doručkom i večerom u de luxe sobi s pogledom na more i hidromasažnom kadom, uz korištenje saune, free parking i 50% popusta, sve za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u luksuznom Hotelu San Antonio****, nadomak Splita u Podstrani! Uživajte u ugodnom smještaju, vrhunskim delicijama, blagoj jeseni, pogledu na more i korištenju saune! Kupon vrijedi do 28.12.15. i od 04.01.16. do 25.03.16.!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 dana uz 1 noćenje u de luxe sobi s direktnim pogledom na more i hidromasažnom kadom + doručak i večera za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.


Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.

Za ovu ponudu broj soba je ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

Advent u Splitu

Tijekom prosinca, pa sve do polovice siječnja, u užem i širem centru Splita, na Rivi, trgovima i "kaletama" tijekom „Adventa u Splitu“ odvija se izuzetno bogat program. Početak „Adventa u Splitu“ označava  otvaranjem manifestacije „Božićni sajam na Rivi“, 01.12.2015. 

Zabava se nastavlja idućih 40 dana kada svi građani i turisti pohrle na već poznate „splitske kučice“ na Rivi. Ove godine bogatim programom sve posjetitelje uveseljavati će „Adventilacija na Rivi“, a brojna iznenađenja spremaju nam novooformljene 2 ugostiteljske zone na rubnim dijelovima Rive. Razni organizirani koncerti i DJ-evi svojim nastupom i glazbom oplemenjuju večernje i noćne sate. Svaki dan nastupaju različiti izvodjači i tulum traje do dugo u noć. 

Već petu godinu za redom se u gradu pod Marjanom održava jedinstveni Gastro Advent u svijetu. Svake nedjelje u prosincu se pale adventske svijeće, a čast donošenja svjetla pripada novinarima.

Adventski se vijenci izrađuju od namirnica iz mediteranske kuhinje, koja odiše skromnošću, ali i tradicijom i zdravljem. Gosti gastroadventa dolaze iz raznih zemalja svijeta, promičući tako svoje običaje i delicije u brojnim splitskim restoranima, što je svojevrsna razmjena advenstkih čarolija, kroz okuse i mirise Božića. 

Cijeli grad živi u blagdanskom ozračju a gradski trgovi postaju adventske pozornice. Na splitskoj Pjaci održava se manifestacija  „Advent na Pjaci“. Organiziran je bogat glazbeni program ispred Stare Vijećnice kojeg nadopunjuje kulturni program: stalna izložba „Pjaca kroz povijest“, modna revija „Što se nosilo na Pjaci“.

SPLIT JE HIT, DOĐI U SPLIT!