Iskoristite zimu kao idealno vrijeme za uklanjanje dlačica i genijalan popust! 35 tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica E-light metodom u VARAŽDINU, uz čak 92% popusta!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite nas u Kozmetičkom salonu Artevita, u Varaždinu, i probajte najnoviju tehnologiju na području depilacije! Na 1. tretman je potrebno doći do 31.01.2016., a svi tretmani se trebaju iskoristiti do 30.04.'16.!

Ponuda uključuje: SALON ARTEVITA, Varaždin - 35 tretmana dugotrajnog uklanjanja dlačica E-Light metodom:

5 x potkoljenice,

5x natkoljenice,

5x podlaktice,

5x bikini,

5x pazusi,

5x nadusnice,

5x brada.


Po primitku kupona termin je potrebno najaviti 7 dana unaprijed na tel. 095 507 0979, uz KOD i ID kupona.

Na prvi tretman je potrebno doći do 31.01.2016. Svi tretmani se trebaju iskoristiti do 30.04.2016.!


Kombinirajući intenzivnu pulsirajuću svjetlost i radio frekvenciju tretmani su efikasniji i smanjuje se rizik od opekotina. Uvođenjem radio frekvencije uz IPL dolazi do boljeg apsorbiranja svjetlosti jer se snaga ne gubi na površini kože tako da se mogu koristiti i niže jakosti IPL-a što smanjuje peckanje i rizik. Ovo je nova tehnologija koja je odobrena od krovne FDA organizacije ( Food and Drug Association) da se može reklamirati kao trajno uklanjanje dlačica što potvrđuje njegovu efikasnost i kvalitetu.


Za bolje i brže rezultate treba voditi računa o sljedećem: ne preporuča se izlaganje suncu mjesec dana prije tretmana, ne preporučuju se sredstva za samotamnjenje i izbjeljivanje dlačica, na dan tretmana nije poželjno nanositi kreme, pudere ili losione, između tretmana  može se koristiti samo klasično brijanje britvicom i ne smiju se koristiti betakaroteni.

 

Tretman se ne preporučuje: trudnicama, dojiljama, dijabetičarima, osobama koje boluju od epilepsije, osobama s dermatitisom ili ekcemom na području tretmana i osobama sa alergijom na svijetlost,te maloljetnim osobama.  

Dan prije tretmana potrebno je dlačice obrijati britvicom. 

Prije tretmana se ne preporuča čupanje dlačica pincetom niti depiliranje.  

Na tretmane se dolazi redovito svaka tri tjedna.