PodržimoNaše

Osvjestite se ekološki! Opustite se u idili predivnog pejzaža Eko sela Gradunje kraj Svetog Ivana Zeline i izaberite između 8 ukusnih menija za 1 osobu i samo 54 kn! Kupon do 31.01.'16.!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u tradicionalnom domaćem ručku i pečenom bunceku iz paca sa Zelinskim popečcima, krvavice/pečenice s dinstanim zeljem...Ponuda je idealna za krstitke, pričesti, svadbene svečanosti, poslovne ručkove..te vrijedi svaku sub i ned 12-17 h!

Na obroncima Medvednice, mjestu Donje Orešje, udaljenom samo nekoliko minuta od centra Svetog Ivana Zeline, na nadmorskoj visini od 400 m, smjestilo se novouređeno Eko selo GRADUNJE! Slijedeći slikovitu tradiciju vinorodnog kraja, nastoji turistima i posjetiteljima dočarati nekadašnji život prigorskog sela kroz autentične drvene kuće, zdravu ekološku hranu i ostale namirnice...

Ponuda uključuje: izbor između 8 menu-a za 1 osobu.

Menu 1: domaća goveđa juha, zapečeni svinjski kotlet sa sirom i gljivama a la KARLO, prilog njoki od krumpira, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 2: domaća goveđa juha, zapečena svinjska vratina u neobičnom umaku, prilog njoki od krumpira, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 3: domaća goveđa juha, pohani svinjski kotlet u umaku od vrhnja i kopra, prilog, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 4: domaća goveđa juha, teletina ispod peke, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 5: domaća goveđa juha, pečeni buncek iz paca sa Zelinskim popečcima, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 6: domaća goveđa juha, pohani punjeni svinjski kotlet Gradunje (šunka, sir, bukovače, vlasac), prilog, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 7: domaća goveđa juha, krvavice ili pečenice s dinstanim zeljem, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.

Menu 8: domaća goveđa juha, mix s roštilja (kotlet, kobasice, čevapi) sve sa žara od drvenog ugljena, pekarski krumpir, salata, kruh, palačinke sa flambiranim kupinama i sladoledom.


Kupon je moguće iskoristiti svaku subotu i nedjelju od 12 do 17 h.

Pri samoj kupnji kupona potrebno je izabrati meni.

Obavezna rezervacija minimalno 3 dana ranije na telefon: 01/2067 815 ili 092 1375 790, uz KOD i ID kupona.

Na sjeveroistoku od Zagreba prostire se neodoljiva privlačnost Prigorja, slikoviti vinorodni kraj Svetog Ivana Zeline. Mnogo crkava i kapelica, svjedoka povjesne i kulturne baštine, razasuto je zelinskim krajem.     
       
I sama jezgra grada Sveti Ivan Zelina, starog kulturnog i gospodarskog središta Hrvatskog prigorja, smještena je oko srednjovjekovne crkve Sv. Ivana Krstitelja.
       
A samo 6 km od centra Zeline, u Kominu, ogleda se bogata povijesna linija kraja, od arheoloških iskopina antičkog rimskog naselja Pyrri pa do znamenite barokne crkve Sv. Tri kralja.     
       
Zelinski vinogradi i vinari, mnogobrojni podrumi sa znamenitim vinima, povezani vinskom cestom od Donje Zeline prema Nespešu i Gornjem Psarjevu, te grad Sveti Ivan Zelina, neizostavi su gospodarski potencijali ovog kraja.


       
Na obroncima Medvednice, u mjestu Donje Orešje, udaljenom samo nekoliko minuta od centra Svetog Ivana Zeline, na nadmorskoj visini od 400 m, smjestilo se novouređeno Eko selo GRADUNJE.

Iako imanjem dominira tzv. lugareva kuća u kojoj žive domaćini, eko selo čine još dva objekta - Klet-Pilnica i studio apartman Hiža Dragec.
        
        
A dom su na posjedu našli i naši krzneni stanovnici - Bingo i Mrvica.     
                
Seoska idila Eko sela pruža mnogobrojne sadržaje za aktivan odmor.
Preko šetnice do starog grada posjetitelji mogu uroniti u prošlost Zelingrada ili posjetiti planinarski dom na Kladešćici, a raznim brdskim biciklističkim stazama u ponudi Turističke zajednice Zagrebačke županije upoznati ljepote krajobraza.
Najmlađi posjetitelji mogu se zabaviti u našoj igraonici na na svježem zraku.