[STUBIČKE TOPLICE] Zima u Stubičkim Toplicama! 2 noćenja u Hotelu Matija Gubec na bazi Polupansiona uz neograničeno korištenje zatvorenog bazena sve za 2 osobe po super cijeni! Kupon do 31.01.'16.!

160 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u bazenu unutar hotela Matija Gubec, uz GRATIS parking i wi-fi, te smještaj u dvokrevetnim sobama! Za dijete do 5 god.GRATIS!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Uz gastronomske delicije i vrhunsku uslugu stres nestaje!

Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.


Ova ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja na bazi Polupansiona za 2 osobe u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama,

korištenje zatvorenog bazena Hotela,

free wifi, 

parking, 

smještaj u dvokrevetnim sobama

Dijete do 5 g. GRATIS!

SMJEŠTAJ

Hotel Matija Gubec, hotel je sa dugogodišnjom tradicijom smještajnog kapaciteta 97 soba, sa ukupno 220 kreveta u jednokrevetnom, dvokrevetnom i trokrevetnim sobama, svaka soba ima TV.

Bazenski dio hotela, koji se sastoji od unutarnjeg bazena  i poluotvorenog bazena ( napomena: ovaj bazen trenutno nije u funkciji ), povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. 


Moguće i korištenje masaža na bazenima sa 3 fizioterapeuta (30min/35kn).

BAZEN SA  SA NAJLJEKOVITIJOM TERMALNOM VODOM U CIJELOJ REGIJI

Unutarnji (zatvoreni) bazen otvoren je tijekom cijele godine ( drugi, poluotvoreni bazen trenutno NIJE u funkciji ). Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim lječilišnim svojstvima koja pogoduju liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma, i sl. Odlikuje se visokom temperaturom na izvoru (43-63°C) što je dokaz da dolazi iz velikih dubina.

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

RESTORANI I SADRŽAJI

U hotelu se nalazi a-la carte restoran sa bogatom ugostiteljskom ponudom domaće i internacionalne kuhinje, sa nekoliko zasebnih prostora i GALA dvoranom za održavanje raznih prigodnih svečanosti.

Hotel raspolaže sa suvremeno opremljenom klimatiziranom kongresnom dvoranom s kapaciteta do 250 osoba, koja je djeljiva na dvije manje dvorane za rad do 100 osoba, 1 klimatiziranom dvoranom za seminare do 40 osoba, te dvjema manjim prostorijama za sastanke do 15 osoba, uz aperitiv-bar u blizini. Ispred hotela nalazi se parkiralište sa preko 100 parkirnih mjesta i hotelska garaža sa dodatnih 12 mjesta. U predvorju gosti se mogu opustiti uz caffe-bar i besplatan Wi-Fi.

POVIJESNO - POUČNA STAZA KAMENJAK

U neposrednoj blizini hotela, nalazi se nedavno obnovljena staza Kamenjak kroz koju se možete upoznati sa florom i faunom te povijesnim činjenicama iz doba Seljačke bune te vidjeti hrast Galežnjak na kojem su vlastelini vješali kmetove u doba bune.

Trasa današnje Povijesno-poučne staze, obnovljena je šetnica namijenjena gostima tadašnjeg Kupališnog lječilišta, a datira iz 1914. godine. Uz odmorišta s klupama i stolovima uz stazu, u blizini hrasta Galženjaka nalazilo se raspelo – Kamenjačka pobožnost. Od tog mjesta nadalje bila je uređena planinarska staza koja je vodila prema vrhu i drvenom zdanju vidikovca, nedaleko imanja starosjedilaca Vrančića. Otuda se pružao pogled na Donju Stubicu, stubičku kotlinu i sjeverne obronke Medvednice

Ugodnom šetnjom po Povijesno-poučnoj stazi dolazimo do hrasta Galženjaka. Usmena predaja govori da su na tom hrastu vješani pobunjeni kmetovi u velikoj Seljačkoj buni 1573. godine. Iako oštećen gromom, hrast još uvijek odolijeva zubu vremena i zazeleni krošnju svakog proljeća.

Danas hrast Galženjak ima status zaštićenog spomenika prirode.

Crno jaje preporuča kupnju kupona, te rezervaciju termina dolaska na tel.:049/282 501049/282 420, ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.