Doček Nove 2016. na skijalištu Kope u Sloveniji! 3 Polupansiona uz 4-dnevni paket za 2 osobe u Hotelu Slovenj Gradec*** uz bogat doček Nove godine + skijaška propusnica po super cijeni!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Niste još odlučili gdje za Novu? Pozivamo Vas da Novu 2016. provedete na skijalištu Kope na Pohorju u Sloveniji, uz 4 dana i 3 noćenja u hotelu Slovenj Gradec***, uz 3 polupansiona, bogat Doček te skijašku kartu koja se može koristiti sve dane skijanja!

Ponuda uključuje: Nova Godina u Hotelu Slovenj Gradec 30.12.'15.-02.01.'16. za 2 osobe.

Cijena uključuje: 

smještaj u Hotelu Slovenj Gradec****, 

3 polupansiona (bogat novogodišnji buffet, Silvestarska večera, 

skijaška karta (za skijalište Kope), koja vrijedi od dana dolaska (od 14:00h), do dana odlaska (do 16:00h), 

uključeno je također noćno skijanje po programu. 


Djeca do 6 godina imaju gratis smještaj!

Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona s Partnerom.

Kapaciteti su ograničeni zbog čega je obvezno napraviti rezervaciju na e-mail: rezervacije@kope.si ili broj tel.: +386 2 88 39 850, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Slovenj Gradec*** iznimno je omiljen gostima koji žele boraviti u središtu zbivanja i imati sve privilegije grada nadohvat ruke.

Za Silvestrovo je organizirano veliko "silvestrovanje" na otvorenom.

U hotelu se može smjestiti 160 osoba u komfornim dvokrevetnim i višekrevetnim funkcionalno opremljenim sobama.

Sve sobe imaju kupaonice i LCD televizor, a neke imaju i balkon. Iza hotela gostima je na raspolaganju besplatno parkiralište. U svim prostorima hotela neograničen je i besplatan pristup internetu (Wi - Fi).

Kvaliteta hotelske ponude odražava se i u odličnom restoranu i slastičarnici u prizemlju hotela.

Hotel je udaljen samo 15 kilometara od turističkoga centra Kope.

 

Skijalište Kope je živahno obiteljsko skijalište ponad Slovenj Gradeca. 

Kope nude odlične uvjete za rekreaciju za više i manje vješte skijaše. 

Kada zapadne snijeg, dostupna je i uređena snježna staza ( mogućnost cross-country skijanje, 15km staza) do Ribničke kolibe.

Prirodne ljepote turističkog središta Kope, dobri uvjeti za rekreaciju, zabava i domaća atmosfera i sva pažnja namijenjena Vama, iznimno ljubaznog osoblja će Vas uvjeriti da se ponovo poželite vratiti!


Skijalište je Koruški raj zimske rekreacije, druženja i zabave za sve generacije. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m do 1.542 m. 

Idealna prirodna bogatstva omogućuju našim gostima i posjetiteljima blizak kontakt s prirodom.

Skijalište Kope raspolaže s 8 km uređenih skijaških staza, koje povezuju 2 četvreosjedežnice i 5 vučnica. 

Staze su raznolike i primjerene za sve ljubitelje skijanja ili daskanja, od početnika do vrhunskih skijaša. Uz dodatno umjetno zasnježivanje omogućujemo do 100 dana kvalitetnog skijanja.

Ako u zimskoj idili želite uživati samo u prekrasnom pogledu na vrhove Pece i Savinjske Alpe, u Kopama imate brojne mogućnosti za nezaboravne zimske šetnje i hodanje po grebenu Pohorja.


Našim gostima omogućavamo:

lijepe doživljaje;

povjerenje i osobnu povezanost;

mogućnosti za aktivnosti u svako doba;

povezivanje s drugim gostima u okviru animacijskih djelatnosti ili po sličnim aktivnostima.

Bezbroj je mogućnosti. Na vama je da izaberete ono čemu ćete se veseliti.

Na Kopama možete krenuti na brojne više ili manje zahtjevne izlete, pješke ili biciklom. S vanjskim partnerima organiziramo zanimljive aktivnosti i izlete po bližoj okolici i šire po Sloveniji.

Svjesni smo da će gosti koji ponesu lijepe doživljaje postati naša najbolja reklama.

Kako do nas?

Kope su smještene 170 km od Zagreba, a najkraći put vodi preko Krapine, Đurmanca, na granični prijelaz Lupinjak, te dalje preko Rogaške slatine za Celje. U Celju je potrebno produžiti magistralnom cestom (paralelno s autoputom) u smjeru Ljubljane, te nakon nekoliko kilometara skrenuti za Arju Vas i dalje držati smjer za Velenje. Nakon Velenja slijedi se cesta za Slovenj Gradec, prije kojeg se, kod mjesta Šmartno, skreće na lokalnu cestu, koja nakon 13 km dolazi skroz do parkirališta na dnu skijališta (1000 mnv). Putovanje automobilom traje cca 2,5 - 3 h. 

Riječanima će pak trebati i do 3,5 sati vožnje ne bi li prevalili udaljenost od 230 km, koliko su Kope udaljene od Rijeke.