[ZAGREB] Osjećajte se bolje uz paket "GUBITE CENTIMETRE LEŽEĆI"! Super forma uz 18 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela + GRATIS UZV radiofrekvencija lica, vrata i dekoltea za samo 545 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj idealan paket Tajne Ljepote koji će Vas riješiti viška kilograma uključuje: 3 kavitacije, 3 radiofrekvencije, 5 body/formera/elektrostimulacija, 5 lipo lasera, 2 body scan analize tijela te plan prehrane! Ponuda se može iskoristiti do 29.02.2016.!

Ponuda uključuje: Tajna Ljepote, Zagreb - PAKET "GUBITE CENTIMETRE LEŽEĆI" uz 18 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela plus GRATIS ultrazvučna radiofrekvencija lica, vrata i dekoltea


Paket uključuje:

3 kavitacije na najnovijem aparatu za ultrazvučnu kavitaciju 40000 kHz,

3 radiofrekvencije (izbor između vakumske RF, RF zagrijavanjem i RF uz upotrebu laserske zrake)5 lipo lasera s 14 dioda,

5 body formera/elektrostimulacija.


5 lipo lasera s 14 dioda,

2 body scan analize tijela (prije početka tretmana i nakon završenih tretmana),

Plan prehrane.


GRATIS: ultrazvučna radiofrekvencija lica, vrata i dekoltea najnovijim hexapolarnim aparatom, piling lica, krema od kavijara s hijaluronom.


Kupon se koristi kroz 9 dolazaka ili po dogovoru sa centrom Tajna Ljepote.


ULTRAZVUČNA KAVITACIJA je  bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani se preporučuju.

U našem salonu dostupne su Vam: vakumska, monopolarna, bipolarna, tripolarna i heksapolarna radiofrekvencija s dodatkom laserske zrake.

 

Vakumska radiofrekvencija  -  izuzetno snažno pojačava mikrocirkulaciju, prvenstveno je usmjerana na zatezanje opuštene kože, stvaranje novog kolagena te vraćanja elasticiteta i čvrstoće kožnog tkiva. Vrlo je uspješna kod uklanjanja strija nakon poroda.

 

Naša heksapolarna radiofrekvenicja je inovativni model RF -a, jer sonda ima dodatak LASERSKE ZRAKE koja poboljšava i produbljuje djelovanje RF struje  te vidljivo djeluje na proizvodnju kolagena i zatezanje kože. Proces regeneracije kolagena nastavlja se kroz nekoliko slijedećih tjedana i mjeseci ako se tretmani ponavljaju. Kolagenu, naime,  treba duže vrijeme da se obnovi do kraja, ali je zato efekat zatezanja dugotrajan. 

Lasersko svjetlo uz to znatno poboljšava cirkulaciju i mogućnost topljenja masnog tkiva.


Monopolarna RF - djeluje naglašeno na topljenje masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva masti jer prodire dublje.

Za dobivanje najboljih rezultata ponekad je potrebno kombinirati upotrebu monopolarne i heksapolarne RF s laserskom zrakom.


DIODNI LIPO LASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo.

Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe.


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


ELEKTROSTIMULACIJA UZ TERAPIJU MIKRO STRUJOM

Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu.

Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.

Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove


BODY SCAN ANALIZOM saznajte o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće, postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age.


GRATIS:

Radiofrekvencijom se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi.

Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica.


Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.


Prije tretmana radiofrekvencije koža lica se očisti te se nanese piling za lice. Pilingom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva.


Nakon toga se sa dvije sonde radi radiofrekvencija lica u trajanju od 20 minuta. 


Tretman završavamo kremom od kavijara ili botoks kremom, ovisno o tipu i starosti kože, te serumom s hijaluronom i Matryxilom 3000. 


Matrixyl 3000 je najnoviji i najinovativniji serum za zatezanje kože posebno pogodan za osobe starije od 30 godina. To je sljedeća generacija u inovaciji koja nadmašuje i sam hijaluron. Matrixyl 3000 je sinteza dva peptida koji zajedno posebno pospješuju stvaranje kolagena i elastina te regeneraciju kože, a efekat liftinga te svjež i mladenački izgled kože vidljivi su odmah nakon prvog tretmana.

Obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku. 

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati od ponedjeljka do petka od 08.00- 20.00 te subotom od 09.00 - 14.00 sati.