[OSIJEK] Riješite se dlačica na najbitnijim zonama! Najnovijim i bezbolnim laserskim sustavom SHR uz izbor između bikinija, pazuha, brade ili nadusnica za samo 79 kn! Ponuda do 13.02.'16.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 53,09 €
Ušteda 80%
Cijena 10,49 €

Probale ste sve: brijače, vosak, pincetu, električne depilatore i razne čupkalice s TV-a... Sada isprobajte SHR sistem i riješite se dlačica zauvijek! SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava koja daje brže i bolje rezultate, te je posve bezbolna!

Ponuda uključuje: Studio za oblikovanje tijela T&D, OSIJEK- lasersko uklanjanje dlačica najnovijom SHR metodom izbor između bikinija, pazuha, brade ili nadusnica za samo 79 kn!


 U cijenu je uključeno: 1 dolazak na 1  tretmana po izboru. 


Kupon se koristi u 4-6 dolazaka.

  

Po primitku kupona, obavezna telefonska najava 2 dana ranije isključivo na br: 098/9769028, u radnom vremenu (može i sms) uz KOD i ID kupona.

SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.


SHR postupno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake. 

Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože s višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane. 

SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.

SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava. 

BEZBOLAN, za sve tipove kože. 

Tretmani se rade u razmacima 3-4 tjedna.

Za najbolje rezultate, poželjno je da osoba ne ide u solarij najmanje 2 tjedna prije tretmana. Područje koje epilirate obrijte ili depilirajte kremom za depilaciju večer prije ugovorenog tretmana, a 2-3 tjedna prije tretmana prestanite uklanjati dlačice iz korijena (pincetom ili voskom), već samo površinski.