Spektakularan Doček na vrhu grada! ALL INCLUSIVE i VIP ALL INCLUSIVE ULAZNICA za 1 osobu po super cijeni u Zagreb Eye Toweru! Svi kupci ostvaruju i gratis ulaz na Vidikovac tokom cijele 2016.-e!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas na najekskluzivniji doček Nove godine u Zagrebu! Proslavimo zajedno odlazak stare i dolazak Nove godine na vrhu Zagreba. Uživajmo u spektakularnom pogledu na Zagreb i atmosferi na kojoj će Vam zavidjeti mnogi!

Ponuda uključuje; nezaboravni Doček 2016 na Vidikovcu Zagreb Eye Tower!


Odaberite između 2 opcije:

OPCIJA 1 - ALL INCLUSIVE ULAZNICA ZA JEDNU OSOBU ( visoki barski stol)

OPCIJA 2 - VIP ALL INCLUSIVE ULAZNICA ZA JEDNU OSOBU (sjedeći VIP stol i stolica)


All inclusive uključuje:

Neograničena konzumacija hrane i pića Šampanjac u ponoć,

Dozvoljeno pušenje,

Garderoba,

Visoki barski stolovi ili stolovi za kojima se sjedi,

Poseban VIP Exclusive dio (za opciju 2).


Obje kategorije karata uključuju All inclusive ponudu, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića. Razlika je samo u vrsti stola koja se dobiva uz pojedinu ulaznicu. Za cijenu ulaznice od 589 kn, dobivate mjesto za visokim barskim stolom, a za cijenu ulaznice od 689,00 kn dobivate sjedeći VIP stol i stolicu koja te noći pripada Vama. 


VIP STATUS ZA SVE GOSTE NA DOČEKU!- Svi gosti na dočeku Nove 2016. godine na poklon dobivaju besplatan ulaz na vidikovac za neograničeni broj posjeta tijekom cijele 2016. godine, osim u vrijeme privatnih, poslovnih i protokolarnih događanja.

Za rezervaciju stolova, posebne zahtjeve i ostvarivanje prava na besplatnu godišnju kartu za Zagreb Eye Tower i neograničen broj posjeta Vidikovcu nazvati na broj: 091/ 739 95 35 (Tomislav)

           Nakon kupnje kupona sve informacije i obaveznu rezervaciju možete izvršiti na mail: lalic.tomislav@gmail.com uz KOD i ID kupona po primitku.


TOP LOKACIJA!

Zagreb 360° - vidikovac Zagreb Eye na Trgu bana Jelačića u Ilici 1a, na najvišem katu Zagrebačkog nebodera sa spektakularnim pogledom na cijeli Zagreb u blagdanskom ruhu i novogodišnjem raspoloženju sa stotinama vatrometa. Neposredno ispod, nalazit će se svi oni koji će dočekati Novu Godinu na Trgu bana Josipa Jelačića - glavnom gradskom trgu. Glamurozan vatromet, onaj s kojim Zagreb ulazi u Novu 2016. godinu, organiziran je upravo s vrha nebodera u kojem se nalazimo, na terasi neposredno iznad nas, tako da će u ponoć oči sviju, mobilni telefoni, kao i objektivi kamera i fotoaparata biti uperene prema vidikovcu. Vidikovac je omeđen staklenim stijenama i sva je događanja moguće pratiti iznutra, dakle iz tople atmosfere ili s terase koja okružuje vidikovac.


ŠTO ĆE SVIRATI?

Naš izbor glazbe će Vas oduševiti jer je on istovremeno i urban i retro. Svim pravim zagrebačkim "bitangama i princezama" dobro je poznato ime Saše Šoštarića, jednog od najboljih i najpopularnijih zagrebačkih DJ-a koji će Vas držati aktivnim do ranih jutarnjih sati. Saša je Zagrepčanima, baš kao i ime kultnog zagrebačkog kluba Kulušić, poznat po sada već jednako kultnim Kulušić Reunion party-ima. Pravi je majstor disco glazbe te jedan od onih koji je isprofilirao i brandirao Studio 54 party-e u Zagrebu. Nakon ponoći zapjevat ćemo uz koju "trash" stvar hrvatskih glazbenika, a iza 02.00 sata, Saša će Vas iznenaditi novim i starim hitovima.

ŠTO ĆEMO JESTI I PITI?

Za vas smo pripremili All inclusive ponudu koja uključuje:


Neograničenu konzumaciju bezalkoholnih i alkoholnih pića:

Sokovi (Coca cola, Fanta, Sprite, Juice),

Vino (crno i bijelo),

Pivo, 

Žestice (Medica, Pelinkovac, Jägermeister, Vodka, Ballantines, Johnnie Walker, Martini, voćne rakijice), 

Šampanjac u ponoć,

Koktele (Red, Blue & Green).


Piće na čaše moguće je tijekom cijele večeri, besplatno i u neograničenim količinama, naručiti osobno na šanku.

Boce pića (Jägermeister, Vodka Smirnoff, Ballantines, Johnnie Walker, Jack Daniel's) moguće je naručiti direktno na stol uz doplatu od 100,00 kn po boci.


Neograničenu konzumaciju hrane tijekom cijele večeri sa švedskog stola koji će se nadopunjavati cijele noći:

Švedski stol se nadopunjuje u 3 navrata tijekom večeri - u 22.00, 23.50, 01.30 sati,

VIP goste prilikom dolaska očekuje finger food na stolu.


Obje kategorije karata uključuju All inclusive ponudu, uz neograničenu konzumaciju hrane i pića. Razlika je samo u vrsti stola koja se dobiva uz pojedinu ulaznicu. Za cijenu ulaznice od 749 kn, dobivate mjesto za visokim barskim stolom, a za cijenu ulaznice od 849,00 kn dobivate sjedeći VIP stol i stolicu koja te noći pripada Vama. 


VIP STATUS ZA SVE GOSTE NA DOČEKU!

Svi gosti na dočeku Nove 2016. godine na poklon dobivaju besplatan ulaz na vidikovac za neograničeni broj posjeta tijekom cijele 2016. godine, osim u vrijeme privatnih, poslovnih i protokolarnih događanja.


Za rezervaciju stolova, posebne zahtjeve i ostvarivanje prava na besplatnu godišnju kartu za Zagreb Eye Tower i neograničen broj posjeta Vidikovcu nazvati na broj:

091/ 739 95 35 (Tomislav)


SAŽETAK:

All inclusive - uključena neograničena konzumacija hrane i pića,

Šampanjac u ponoć,

Dozvoljeno pušenje,

Garderoba,

Visoki barski stolovi ili stolovi za kojima se sjedi,

Poseban VIP Exclusive dio.BROJ ULAZNICA JE STROGO OGRANIČEN!

Zbog kapaciteta prostora i komfora koji želimo zajamčiti svojim gostima, broj ulaznica je ograničen!