Provedite Valentinovo u Rogaškoj Slatini! U organizaciji turističke agencije Adrijana Putovanja uz 2 polupansiona u Hotelu Zagreb 4*, prijevoz autobusom, izleti u Laško i Celje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u udobnom smještaju u elegantnom i renoviranom hotelu Zagreb****, smještenom u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini! Kupon vrijedi isključivo za termin 12.-14.02.'16.!

Ponuda uključuje: Valentinovo u Rogaškoj Slatini u organizaciji turističke agencije Adrijana Putovanja, 2 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Zagreb 4,,prijevoz autobusom, izleti u Laško i Celje.Kupon vrijedi za jednu osobu!

VALENTINOVO U ROGAŠKOJ SLATINI, izleti u Laško i Celje

HOTEL ZAGREB****

12.2. – 14.2.2016.

1.dan  ZAGREB – LAŠKO – ROGAŠKA SLATINA

Polazak autobusa ispred KD Vatroslav Lisinski u 9:00 h. Vožnja do LAŠKOG. Razgled grada uz lokalnog vodiča, posjet Muzeju  Laško  i uspon do dvorca Tabor ili posjet  Pivovarni  Laško sa degustacijom (doplata).  Slobodno vrijeme. Vožnja do  Rogaške Slatine, smještaj u hotel Zagreb****.  Slobodno za wellness. Večera, hotelski program, noćno kupanje, noćenje.

2. dan  HOTEL

Doručak. Slobodno vrijeme za wellness.  U 17:00 sati predlažemo  „romantični pohod s bakljama“ uz doplatu. Večera,  hotelski program, noćno kupanje. Noćenje.

3.dan  ROGAŠKA SLATINA – CELJE – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela u 11:00 h. Vožnja do CELJA. Posjet Starom Gradu uz doplatu.

Slobodno vrijeme.  Povratak u Zagreb u popodnevnim satima.


CIJENA UKLJUČUJE: 

prijevoz autobusom, 

2 polupansiona u Hotelu Zagreb****,  

korištenje bazena i saune, 

noćno kupanje, 

piće dobrodošlice, 

lokalnog vodiča u Laškom, 

ulaznicu u Muzej Laško, 

pratitelja putovanja ispred agencije, 

osiguranje od odgovornosti, 

jamčevinu, organizaciju putovanja.


OBAVEZNA DOPLATA ZA BORAVIŠNU PRISTOJBU NA LICU MJESTA: 1,5€ po osobi i noći


DOPLATA: ulaznica za Stari Grad u Celju -  4€ po osobi;

 posjet  Pivovarni  Laško sa degustacijom:  8€ po osobi (minimalno 10 osoba, prijava kod rezervacije)

PROGRAM U HOTELU:

12.2.2016. – pohod s bakljama, plesna večer, noćno kupanje

13.12.2016. – posjet trgovini Staklarne Rogaška Crystal, radionica povodom Valentinova, pohod s bakljama, „Valentinov srčkov ples“, noćno kupanje

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

.... nekad zgrada, koja je izgrađena 1852. godina pod imenom Stanovanjska hiža, 1885.g. je preimenovana u Agram Haus,  a 1918.g. u Zagrebački dom. U svojoj povijesti, najviše od svih objekata promijenila je svoj interijer i svrhu. Većinu vremena služila je kao hotel, ali bila je i ambulanta, brijačnica, Slatinski arhiv, restoran s dijetnom prehranom, kavana, prostor za stanovanje, a svoje prostore u zgradi imala je i lječilišna uprava. Prije izgradnje na tom mjestu srušena je prva punionica mineralne vode.

Boraveći u hotelu Zagreb, upoznati ćete povijesti Rogaške Slatine bolje nego ikada!

Danas, Hotel Zagreb**** sa svojom elegatnim i jednostavnim eksterijerom privlači posjetitelje različitih profila. 2015. g. u potpunosti je osvježio i modernizirao svoj interijer.

Hotel raspolaže sa 44 sobe i 7 apartmana tipa Premium koji očaravaju s prirodnim tonovima svojih interijera koji dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. 

Oprema soba: kupaonica (s kadom), fen, WC, sat TV, telefon, mini bar, ogrtač za kupanje.

Hotel Zagreb povezan je hodnikom sa Grand Hotelom Sava****Superior 
koji  raspolaže s pansionskim restoranom Kristal s 250 mjesta, buffetom za samoposluživanje i showcookingom, restoranom Kaiser à la carte, Lobby barom, najboljim slasticama u Cappuccino baru i kavani Imperial.

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na br.tel.: 01 4872 241 ili mail info@adrijanaputovanja.hr, uz KOD i ID kupona.