Imate apartman na moru? Iznajmljujete ga? Ovu sezonu trebate i energetski certifikat! Uz Crno Jaje do certifikata već od samo 499 kn! 1 apartman= 499 kn, a svaki dodatni još 150kn!

582 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 199,08 €
1.500,00 kn
Ušteda 67%
Cijena 66,23 €
499,00 kn

[Energetski certifikat za apartmane na moru] Iskoristite akciju Crnog Jaja i napokon imajte svoj energetski certifikat već od nevjerojatnih 499 kn!!! Ukoliko imate više app. svaki dodatni 150 kn! Od 01.01.2016. sve nekretnine koje se iznajmljuju trebaju posjedovati energetski certifikat!

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću. Ne možete ni reklamirati ni oglašavati nekretninu za prodaju, a pri potpisivanju kupoprodajnog Ugovora dužni ste, slijedom zakona, posjedovati energetski certifikat!


Od 01.01.2016. ukoliko iznajmljujete nekretninu (stan, apartman...) obvezni ste imati i energetski certifikat.


Ponuda uključuje: energetski pregled i izradu energetskog certifikata isključivo za apartmane koji se daju u najam na području Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske, Ličko-senjske (uz more) , Primorsko-goranske (uz more) i Istarske županije.


Cijena uključuje: Energetski certifikat koji radi tvrtka Abakus vještaćenja uz odabir između 8 opcija ovisno o broju apartmana za najam u 1 ( jednoj ) ZGRADI/objektu do max. 400 m2 bruto površine:

Opcija 1: 1 apartman za najam 

Opcija 2: 2 apartman za najam 

Opcija 3: 3 apartman za najam 

Opcija 4: 4 apartman za najam 

Opcija 5: 5 apartman za najam 

Opcija 6: 6 apartman za najam 

Opcija 7: 7 apartman za najam 

Opcija 8: 8 apartman za najam

Dakle, ukoliko imate 1 apartman cijena je 499 kn, za svaki dodatni plaćate dodatnih 150 kn, npr. ako imate 2 apartmana ( u istoj zgradi ) platit ćete 499 kn + 150 kn = 649 kn itd. 

U slučaju da imate više apartmana ili stanova (od navedenih 8) u istoj zgradi nazovite nas na 01/8000-811.

Ponuda uključuje i sve otoke, uz napomenu da se nadoplaćuju putni troškovi direktno partneru! 

           Cijene vrijede za apartmane koji su u istoj zgradi do 400 m2 bruto površine, bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja (Modul 1)!

          U slučaju da imate apartman/stan u drugoj zgradi kupujete drugi kupon sa brojem stanova/apartmana u njoj itd. i uvijek uz maksimalnu bruto kvadraturu do 400m2!

            Moguća je i nadoplata za izradu Modul 2 energ. certifikata u dogovoru sa partnerom, a po kupnji kupona!!!

            Kontakti za informacije: 01/8000 811 ili na mail: certifikati@crnojaje.hr

            Radno vrijeme poslovnice Crno Jaje (Vlaška 63, preko puta Importanne Galerije): pon-pet od 09-17h!


U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt, 

energetski pregled, 

izrada i dostava energetskog certifikata u dva primjerka. 

Ponuda se odnosi na područje Jadranske Hrvatske, područje Jadrana (Istra i Kvarner, Dalmacija, otoci, sve od rta Savudrija do grada Dubrovnika / do Konavala)


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!

Svaki izdani energetski certifikat evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.


NAKON KUPNJE kupona na web stranici certifikat.crnojaje.hr ispunite sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA  i dobit ćete termin dolaska našeg partnera -  ovlaštene tvrtke za izradu energetskih certifikata!

Kupon vrijedi do 15.05.2016.( do početka sezone ) i u navedenom periodu se rade sve potrebite predradnje, te dostavlja energetski certifikat.