[VARAŽDIN] Super siječanjski paket MRŠAVLJENJA i preoblikovanja tijela! Čak 25 tretmana u Salonu Artevita, uz čak 79% popusta! Vrhunski tretmani za mršavljenje i oblikovanje tijela!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz 79% popusta, priuštite sebi efikasne i neinvazivne tretmane mršavljenja te se riješite masnih naslaga i celulita! Kupon se može iskoristiti do 29.02.2016.!

Paket sadrži:

5 ultrazvučnih kavitacija,

5 Limfnih drenaža,

5 tretmana u termo kupoli,

5 SlimLine sauna,

5 Elektrostimulacija.

 

Ovaj program sadrži 25 vrhunskih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela. 

U središtu programa je individualno vježbanje u termo kupoli, u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37°C. 

U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u termo kupoli tijelo potroši 1.500 kcal, što je 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi. 

Centimetri i masni naslage se ciljano gube na najkritičnijim dijelovima tijela.


Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Elektrostimulacija - Body former

Današnji način života rezultirao je povećanim stresom, smanjenim kretanjem , konzumiranje nezdravih tvari . To za posljedicu ima povećanje tjelesne mase , zastoj životnih tekućina u tijelu, bolne sindrome, celulit. BODY FORMER sa svojih 9 programa rješava ili preventivnom primjenom sprječava navedene poremećaje i tegobe.


Slim line sauna

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).


Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.


Ultrazvučna kavitacija


U najpopularnije tretmane za eliminiranje lokaliziranih masnih naslaga i celulita, svakako se ubraja ultrazvučna kavitacija. Radi se o nekirurškom, neinvanzivnom postupku koji predstavlja alternativu liposukciji. Ultrazvučni valovi određene frekvencije djeluju na masne ćelije u potkožnom tkivu, izazivajući njihovo pucanje i izlivanje u međućelijski prostor, kao i dalje razlaganje i izlučivanje iz organizma putem metaboličkih procesa.


Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 095/5070979, uz KOD i ID kupona po primitku!