[SV.KRIŽ ZAČRETJE] Nezaboravno Valentinovo! Dođite u restoran Stara škola i uživajte u noćenju s doručkom uz romantični ručak ili večeru uz svijeće, 2h privat jacuzzija i saune za dvoje i samo 499kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite praznik zaljubljenih uz ukusnu večeru uz svijeće i vrhunsku domaću hranu u 3 slijeda za dvoje! Djeca do 7 godina besplatno! Kupon vrijedi do isključivo 12.-14.02.2016.! Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu!

Ponuda uključuje: Noćenje s doručkom i romantičnim ručkom ili večerom uz svijeće, 2 h privat korištenje jacuzzija i saune za 2 osobe i samo 499 kn!


Meni u 3 slijeda uključuje: 

HLADAN POGLED - Domaći široki rezanci s povrćem i šunkom, 

VRUĆI POGLED - Triz medaljona od puretine, svinjetine I piletine, Umak od šumskih gljiva, Kroketi i kruškice, 

SLATKI OSMIJEH - Čokoladni suffle.

 Svi smo nekad bili školarci i nekadašnjih se dana lijepo prisjetiti, stoga dođite u Staru školu u Sveti Križ Začretje i uplovite u mladost uz istinske mirise i okuse djetinjstva! 

Djeca do 7 godina GRATIS! Kućni ljubimci dozvoljeni (uz nadoplatu).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (049) 228 091, uz KOD i ID kupona.

O nama

Osjetite čaroliju Hrvatskog zagorja u pitomom okruženju zagorskih brega. U samom srcu Hrvatskog zagorja, daleko od gradske vreve, pronaći ćete oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u Staroj školi.

Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije, vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.


PRIČA STARE ŠKOLE OBITELJI BRADIĆ:

1947. izgrađena kao zadružni dom, nakon toga preuređena u školu

1965. obitelj Bradić se doseljava u Mirkovec

1969. današnji vlasnik, Goran Bradić, kreće u 1. razred u Mirkovečkoj školi

emocije i silna energija stotina i stotina malih đaka zarobljena u staroj školi koja se raspadala nagnali su Gorana Bradića da početkom 21. stoljeća, rekonstruira školu i sačuva ju od propasti

danas je to Stara škola u staroj školi


VIZIJA

Vizija smještajno- ugostiteljskog objekta »Stara škola« je postati jedno od najposjećenijih i najkvalitetnijih pansiona i restorana u kontinentalnom dijelu Hrvatske i kroz ponudu proizvoda i usluga promovirati osobitosti lokalne zajednice, običaje i gastronomsku ponudu toga kraja.


MISIJA

pružiti posjetiteljima domaću atmosferu i široku ugostiteljsku ponudu temeljenu na kvaliteti i originalnosti

ponudom popratnih sadržaja svakom posjetitelju pružiti "doživljaj više"

izgraditi brand prepoznatljiv u zemlji i inozemstvu

popuniti smještajne i ugostiteljske kapacitete KZŽ

biti dio razvoja turizma i njegove ponude , KZŽ a time i RH


Smještaj

Za potpuni odmor i bijeg od monotonije svakodnevnice i sivila asfalta, Stara škola nudi vam i raskošne sobe.

 

Restoran

Izletište koje je nekoć zaista i bilo škola, danas u svojim učionicama krije restoran intimnog ugođaja i domaće zagorske atmosfere.

Ukupan kapacitet restorana je 140 mjesta raspoređen na vanjski i unutarnji dio.

Unutarnji dio restorana se proteže kroz tri učionice i može ugostiti 70 gostiju, a jednak broj gostiju može se smjestiti i na prostranoj i natkrivenoj terasi.

 

Hrana

Gastronomska ponuda Stare škole sadrži jela pripremljena od vrhunskih, lokalno uzgojenih i dnevno svježih, ekoloških namirnica te plodova zagorskih šuma, polja i livada.

Izvanredna suradnja sa seoskim domaćinstvima i OPG-ima, vlastiti vrt te vlastita proizvodnja priloga i slastica rezultirali su bogatim, jedinstvenim i raznovrsnim jelovnikom.