PodržimoNaše

KARNEVAL U RIJECI! Sudjelujte u maštovitoj povorci na riječkom Korzu 07.02.2016. uz jednodnevni izlet autobusom s polascima iz Zagreba i Karlovca za samo 89 kn! GARANTIRANO!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum polaska ! Datum polaska: 07.02.2016.!

Ponuda uključuje: Karneval u Rijeci za samo 89 kn!

Odaberite između 2 udarna dana najvećih događanja na Riječkom Karnevalu:

Opcija 1: 06.02.2016.  rasprodano!!!

Opcija 2: 07.02.2016.  garantirano!!!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Prijevoz turističkim autobusom prema programu, Turističkog pratitelja tijekom izvođenja programa, Troškove organizacije.

Mogući polasci iz Zagreba i Karlovca!!!

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije sa kuponom (KOD-om i ID-em) na e-mail: samoborcek@samoborcek.hr.

Ovogodišnji karnevalski period svoje veliko finale očekuje u Nedjelju 07. veljače na Korzu, prolaskom Međunarodne karnevalske povorke.

Sudjelujte u najljepšim povorkama svijeta!

Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Doživljaj je to koji se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom i zato je Korzo najbolje mjesto gdje biste trebali biti te nedjelje. 


PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 8:00 sati s Autobusnog kolodvora (peron 502-506). Vožnja u pravcu Rijeke uz kraće zaustavljanje u Ravnoj Gori. Dolazak u Rijeku oko 11:00 sati. Slijedi slobodno vrijeme, koje možete provesti sudjelujući u povorci s početkom u 12:00 sati ili jednostavno uživajući u promatranju šarene i vesele povorke, u velikom broju raznolikih maski, koje svake godine iznenade svojom domišljatošću. Povratak iz Rijeke u 19:00 sati, a očekivani dolazak u Zagreb oko 21:00 sat. 

Cijena uključuje prijevoz turističkim autobusom na navedenim relacijama turističkog pratitelja tijekom izleta troškove organizacije i provedbe izleta