KARNEVAL U VENECIJI I VALENTINOVO U VERONI! Putovanje u romantičnu Italiju uz prijevoz autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke te noćenje u hotelu 3*... sve po super cijeni od svega 489 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je moguće iskoristiti samo 13.-14.02.'16.! Polazak autobusa u 05:00 h s Autobusnog kolodvora Zagreb uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu u 05:30 h (BP Petrol) i u Rijeci u 07:30 h (odmorište Vrata Jadrana) uz prethodnu najavu u agenciji!

Ponuda uključuje: prijevoz modernim i visokoturističkim autobusom Molnar Travel d.o.o. do Venecije i Verone i povratak u Zagreb, za jednu osobu, turističkog pratitelja, 1 noćenje s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama u okolici Verone, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Polazak autobusa u 05:00 h s Autobusnog kolodvora Zagreb uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu u 05:30 h (BP Petrol) i u Rijeci u 07:30 h (odmorište Vrata Jadrana) uz prethodnu najavu u agenciji. Na polazak je potrebno doći barem 15-ak minuta prije polaska. 

Raspored sjedenja će biti izvješen na autobusu pred sam polazak. 

Zbog mogućnosti više autobusa po polasku nije moguće spajati osobe u isti autobus ako je veliki vremenski razmak u kupnji kupona. Ukoliko imate zahtjev spajanja putnika potrebno je to prethodno najaviti u Molnar Travel. Ukoliko se niste pronašli na rasporedu sjedenja na autobusu molimo Vas da se obratite pratitelju putovanja. 

Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena niti je agencija odgovorna za vrijeme. 

24 sata prije putovanja agencija šalje završnu obavijest o planu putovanja! 


Nakon kupnje kupona potrebno je izvršiti rezervaciju u agenciji i navesti mjesto ukracaja putem e-maila: info@molnartravel.hr, uz KOD i ID kupona po primitku, te kontakt telefon.

VENECIJA - VERONA 13.-14.02.2016.

1.DAN: ZAGREB/RIJEKA - VENECIJA - HOTEL

Polazak autobusa u 05:00 h s Autobusnog kolodvora Zagreb. 

Napomena: mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu u 05:30 h (BP Petrol) i u Rijeci u 07:30 h (odmorište Vrata Jadrana) uz prethodnu najavu u agenciju. 

Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni, te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGI SCHIAVONI - MOST UZDAHA - TRG SV.MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV.MARKA - MOST RIALTO - KANAL GRANDE. Ostatak popodneva slobodno za praćenje karnevalskih događanja. U 17:30 sati polazak brodića do Punta Sabbioni, te vožnja do hotela u okolici Verone. Smještaj u hotel, noćenje.

2.DAN: VERONA - VENECIJA - RIJEKA/ZAGREB

Doručak. Nakon doručka odlazimo u razgled znamenitosti Verone. Slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Piazze dei Signori, Piazza della Erbe, Julijina kuća. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Oko 16:30 sati polazak autobusom prema Zagrebu. Vožnja uz kraća zaustavljanja na putu, a dolazak u Zagreb se očekuje iza ponoći.

Cijena ne uključuje/ informativne cijene ulaznica i moguće doplate: doplata za jednokrevetnu sobu 140,00 kn za hotel 3*; vožnja brodićem na relaciji PUNTA SABBIONE - SAN MARCO - PUNTA SABBIONE po cijeni 12,00 eura po osobi - obavezna doplata na licu mjesta; putno zdravstveno osiguranje i boravišna pristojba koja se plaća na licu mjesta, recepciji (0,60 eur - 3,00 eur po osobi i danu ovisno o hotelu).