PodržimoNaše

[SAD ili nikad!;)] - Crno Jaje i SAMOBORČEK vode Vas na nezaboravno putovanje Zapadnom obalom SAD-a od 22.03. do 03.04.'16. za 15.499 kn! GARANTIRANI POLAZAK! Karticama na rate!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u ostvarenju svog "američkog sna" uz uključene: zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb-London-Los Angeles i San Francisco-London-Zagreb, transfere zračna luka-hotel, 11 noćenja u hotelima, ulaznice na NP, vožnju brodom u San Franciscu... Kupon vrijedi isključivo za termin 22.03. - 03.04.'16.!


Ponuda uključuje: Zapadna obala SAD-a 22.03.-03.04.2016. GARANTIRANI POLAZAK za 15499 kn!


Cijena aranžmana uključuje: 

zrakoplovnu kartu ekonomskoga razreda na relaciji Zagreb – London – Washington, New York – Los Angeles, 

San Francisco – New York i New York – London – Zagreb, 

transfere na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka, 

smještaj na osnovu jedanaest noćenja u hotelima turističke kategorije, 

usluge turističkog pratitelja, 

razglede Los Angelesa, San Diega, Las Vegasa i San Francisca, 

prijevoz klimatiziranim kombijem/minibusom prema programu putovanja, 

ulaznicu za nosač zrakoplova USS Mikdway, 

ulaznice za nacionalne parkove Jošuino drvo, Veliki kanjon i Dolinu smrti, 

kartu za vožnju brodom zaljevom San Francisca, 

jamčevinu za turistički paket aranžman, 

osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije, napojnice.


Cijena aranžmana ne uključuje: 

paket putnog osiguranja (cijena na upit), 

doplatu za jednokrevetnu sobu 5.010 HRK,

 izdavanje američke vize 160 USD, 

ulaznice za zabavne parkove, muzeje, mjuzikle, predstave itd.


Obavezne nadoplate: Doplata za takse zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte: 2.990 HRK, doplata po osobi za ulaznice, troškove vozila i napojnice: 220 USD.

Napomene: Cijena aranžmana kalkulirana je na osnovu minimalno 14 putnika. Kontinentalni doručak besplatan je za sve goste u svim hotelima u kojima odsjedamo.

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije sa kuponom (KOD-om i ID-em) na e-mail: samoborcek@samoborcek.hr.

Zapadna obala SAD-a

22. 3. – 3. 4. 2016.

1. dan utorak Zagreb – London – Los Angeles

U 10:30 okupljanje putnika u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija. Prijava na letove i predaja prtljage. Polazak za London u 12:35, broj leta BA 849. Dolazak u London u 14:10. Presjedanje na let za SAD. Polazak za Los Angeles u 16:15, broj leta BA 269. Dolazak u Los Angeles u 19:20 po mjesnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i transfer u hotel. Smještaj u sobe. Noćenje.

2. dan srijeda LA – Beverly Hills – Santa Monica

Doručak. Razgled „Grada anđela“ počinjemo na mjestu gdje je 4. rujna 1781. godine grupica doseljenika osnovala naselje El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula. Razgled MISIJE i DOWNTOWNA, potom slijedi vožnja do HOLLYWOODSKOG BULEVARA gdje ćemo prošetati NOGOSTUPOM SLAVNIH. BEVERLY HILLS zasebni je gradić u kojem žive poznati i bogati te u kojem su luksuzne vile hollywoodskih zvijezda dok je RODEO DRIVE ulica u kojoj kupuju, a za koju se veli da je jedna od najskupljih na svijetu. Razgled najzvučnijih gradova aglomeracije LA okončat ćemo u SANTA MONICI gdje ćemo se prošetati jednom od najvećih shopping zona LA – poznatom The Third Street Promenadom. Smještaj u hotel u širem metropolitanskom području Los Angelesa. Noćenje.

3. dan četvrtak Universal Studios Hollywood

Doručak. Preporučujemo boravak, uz doplatu, u tematskom zabavnom parku UNIVERSAL STUDIOS HOLLYWOOD, središtu hollywoodske filmske industrije i prijestolnici zabave LA, mjestu na kojem će nam zorno prikazati kako se snimaju filmovi i akcijske scene, prizori katastrofa i akrobacije od kojih zastaje dah… Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan petak San Diego

Doručak. Razgled San Diega započet ćemo na poluotoku CORONADU (panorama San Diega). Nastavljamo sa razgledom najznačajnijih dijelova drugog po veličini grada Kalifornije: SEAPORT VILLAGE – USS MIDWAY – OLD TOWN – PARK BALBOA – ČETVRT PLINSKIH SVJETILJKI… Smještaj u hotel u okolici San Diega. Noćenje.

5. dan subota Sea World San Diego

Doručak. Cjelodnevni boravak, uz doplatu, u tematskom vodenom parku SEA WORLDU, najpoznatijem kalifornijskom edukativno-zabavnom parku s morskim životinjama. Uživat ćemo u predstavama kitova ubojica, dupina i morskih lavova, obilaziti ispod bazena s morskim psima, obići polarne medvjede i pingvine u njihovom prirodnom staništu, uživati u 4D projekcijama… Noćenje.

6. dan nedjelja NP Jošuino drvo – Route 66 – Williams

Doručak. Napuštamo sunčanu Kaliforniju i upućujemo se prema unutrašnjosti SAD-a – državama Arizoni i Nevadi. Zaustavit ćemo se u NACIONALNOM PARKU JOŠUINO DRVO koji je nazvan po starozavjetnom proroku Jošui. Park obiluje neobičnim endemskim pustinjskim drvećem što izdaleka sliči ljudima s podignutim rukama u zraku… Očekuje nas dulja vožnja dijelom i legendarnom cestom ROUTE 66 koja je još davne 1926. kao prva transkontinentalna autocesta povezala Chicago i Los Angeles zbog čega je nazvana majkom američkih cesta. Smještaj u hotel u okolici Williamsa. Noćenje.

7. dan ponedjeljak NP Veliki kanjon – Route 66 – Las Vegas

Doručak. NACIONALNI PARK VELIKI KANJON najznačajniji je i najposjećeniji nacionalni park SAD-a, grandiozno djelo tektonskih poremećaja i rijeke Colorado. Zaustavit ćemo se na najljepšim vidikovcima a potom ćemo i pješice spustiti se do određene razine u sam kanjon. Vožnja do Las Vegasa uz usputno zaustavljanje u SELIGMANU (Route 66). Smještaj u hotel. Zajednička šetnja po Stripu. Noćenje.

8. dan utorak Las Vegas

Doručak. Slobodan dan za odmor i osobne programe. Noćenje.

9. dan srijeda Las Vegas – NP Dolina smrti – Calico – Bakersfield

Doručak. Danas ćemo posjetiti NACIONALNI PARK DOLINU SMRTI i najpoznatije točke ZABRISKIE POINT i BAD WATER. Bad Water je najniža točka u SAD i na cijeloj zapadnoj polutki, na -86 metara ispod razine mora. Nastavak vožnje u pravcu San Francisca. Zaustavljanje u napuštenom rudarskom gradiću CALICU. Smještaj u hotel u okolici Bakersfielda. Noćenje.


10. dan četvrtak Bakersfield – San Francisco

Doručak. Vožnja do San Francisca. Smještaj u hotel u okolici San Francisca. Noćenje.

11. dan petak San Francisco

Doručak. Za San Francisco kažu da je „najeuropskiji grad SAD-a“. Razgled: most GOLDEN GATE – CIVIC CENTER – slikoviti trg ALAMO – PIER 39 – KRSTARENJE ZALJEVOM… Slobodno poslijepodne za osobne programe. Noćenje.

12. dan subota San Francisco – New York

Transfer u Međunarodnu zračnu luku San Francisco. Prijava na letove i predaja prtljage. Polazak za New York u 7:15, broj leta AA 24. Dolazak u New York u 16:00. Presjedanje na let za Europu. Polazak za London u 18:35, broj leta BA 112.


13. dan nedjelja London – Zagreb

Dolazak u London u 6:20. Presjedanje na let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 8:30, broj leta BA 848. Dolazak u Zagreb u 11:50.