PodržimoNaše

WELLNESS VALENTINOVO U BUDIMPEŠTI! Provedite dan zaljubljenih u Budimpešti uz prijevoz iz Zagreba i noćenje s doručkom u The Aquincum Hotelu 5*, wellness, razgledavanje... sve za samo 549 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termin 13.-14.02.2016.! Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Kupon vrijedi za 1 osobu!

Ponuda uključuje: Valentinovo, Wellness i Spa BUDIMPEŠTA 5* 13.-14.02.2016. za samo 549 kn!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 5* u dvokrevetnim sobama, bogati buffet doručak, besplatno korištenje Aphrodite Spa i Wellness centra, razglede prema programu, lokalnog vodiča u Budimpešti, organizaciju putovanja .

CIJENA NE UKLJUČUJE: putno osiguranje, doplate: za plovidbu Dunavom €13; večeru u čardi „Vinske katakombe“ €25; ručak u pivnici €15. Sve doplate se plaćaju na licu mjesta.

Doplata za jednokrevetnu sobu 150 kn

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

Nakon kupnje kupona potrebno se javiti Integralu na br.tel: 01 4577 233 ili 01 4577 210 ili mailom na: info@integral-zagreb.hr kako bi dobili sve dodatne informacije vezane uz putovanje.

The Aquincum Hotel*****

Vrhunski hotel na obali Dunava, bogati buffet doručak, free Wi-Fi, besplatno korištenje Aphrodite Spa and Wellness Centra (saune, bazeni, jacuzzi, fitness) od 6–22 h


Valentinovo, Wellness i Spa  BUDIMPEŠTA 5*

Datum putovanja: 13.-14.02.2016.

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada. Šetnja središtem grada, poznatom Vaci ulicom s mnoštvom skupocjenih trgovina, do poznate slastičarnice Gerbeaud. Slijedi odlazak na Csarnok – zatvorenu tržnice s velikim izborom svježih namirnica i idealno mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. 

U popodnevnim satima predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom uz čašu šampanjca. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za opuštanje u hotelskom Aphrodite Spa i Wellness centru, a za željne zabave predlažemo odlazak na večeru u čardu „Vinske katakombe” (večernji program koji uključuje razgled Vinskog podruma s najvećom vinskom bačvom na svijetu, degustaciju vina, večeru, zabavni program i piće). Noćenje.

2. dan

Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. Odjava iz hotela u 11:00 sati. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: BUDIM – KRALJEVSKA PALAČA – MATIJAŠEVA CRKVA - RIBARSKA TVRĐAVA – LANČANI MOST – PARLAMENT – BAZILIKA SV. STJEPANA - TRG HEROJA - CITADELA. Predlažemo ručak u jednoj od gradskih pivnica. Odlazak iz Budimpešte u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.