PodržimoNaše

[OSIJEK] Idila u Eko gospodarstvu Orlov put! Predivna idila Slavonije i Baranje 1 ili 2 dana uz vikend ili tjednu opciju u prekrasnim sobama sa bogatim domaćim doručkom, za dvoje već od 299 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idila nedaleko Osijeka...Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije! Kupon je iskoristiv do 06.03.2016.! Kuponi se mogu spajati! Uz kupnju kupona ostvarujete pravo na popust od 20 % na košarice domaćih proizvoda!!!

Ponuda uključuje: Eko gospodarstvo Orlov put - predivna idila Slavonije i Baranje 1 ili 2 dana u prekrasnim sobama sa bogatim domaćim doručkom za dvoje već od 299 kn!

Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 2 dana/1 noćenje sa doručkom za dvoje od nedelje do petka za samo 299 kn! 

Opcija 2: 3 dana/2 noćenja za dvoje u idili seoskog domaćinstava vikend ponuda za 599 kn! 

Uz kupnju kupona ostvarujete pravo na popust od 20 % na košarice domaćih proizvoda!!!

Za doručak poslužujemo sve naše proizvode proizvedene na eko imanju: kulen seka, zimska salama, slanina od mangulice, čvarci, kozji sir, kozje mlijeko, jaja, ajvar, razne đemove, sok od jabuke, domaće uštipke i razne tople napitke.

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel.: 091/22-55-886 ili 031/750-498, te mail: orlov.put1@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

EKO PONUDA ORLOV PUT

Samo 6 kilometara od središta Osijeka, na rubnim dijelovima Parka prirode Kopački rit, nalazi se pravi mali raj s kojega dolazi mnoštvo čistih ekoloških prehrambenih proizvoda. Riječ je o našem Eko gospodarstvu »Orlov put«, koji je svojim primjerom života u prirodi, za prirodu i od prirode postalo oaza za sve one koji prepoznaju prave istinske vrijednosti. 

Eko imanje orlov put bavi se uzgojem i preradom eko-proizoda kako organskih tako i životinjski ekološko čistih proizvoda.

Imanje se prostire na 7 hektara sa sagrađenom kućom od trupca crnog bora, pet dvokrevetni soba od kojih je svaka izrađena od druge vrsta drveta,sjenicom za prijem gostiju cca 120 sjedeći mjesta,velikim voćnjakom jabuka. 

Na imanju imamo i oko 250 raznih životinja (krave podolce, svinje i prasce mangulice, koze, ovce, konje, magarca, zečeve i puno vrsta peradi).