PodržimoNaše

[VARAŽDIN] - 30 učinkovitih tretmana mršavljenja! Uz kavitaciju, radiofrekvenciju i press terapiju u salonu La Vita smršavite bez muke... sve s popustom od čak 70% za svega 990 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno: 10 kavitacija, 10 radiofrekvencija tijela i 10 press terapija! Kupon se može iskoristiti do 01.03.2106.!

Ponuda uključuje: 30 tretmana mršavljenja u salonu La Vita u Varaždinu

U cijenu je uključeno: 

10 kavitacija, 

10 radifrekvencija tijela

10 press terapija 

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na mob. 098/865-561 ili tel. 042/421-185, uz KOD i ID kupona po primitku.

KAVITACIJA

Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože

PRESS TERAPIJA

Vacupress je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože.

Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Ovim tretmanom se stimulira i protok limfe. Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura.

Idealan tretman za otklanjanje celulita, razbijanje masnih jastučića i za zatezanje opuštenog tkiva. Vacupress se može kombinirati i sa anticelulitnom masažom te se na taj način postiže savršen rezultat. Nakon tretmana tkivo postaje zategnutije, a koža zaglađenija. Rezultali su dugotranji, a postiže se i zapaženo smanjenje obujma tijela.