PodržimoNaše

[KLANJEC] - Zimsko opuštanje u "bajci na dlanu"! Zagorski bregi Vas zovu! 2 noćenja s doručkom u "Staroj Vodenici"***, piće dobrodošlice, masaža, popusti ...sve za 2 osobe i samo 649kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je iskoristiv do 12.03.2016.! U cijenu su uključene i 2 karte za galeriju A. Augustinčića! Svi kupci ostvaruju 20% popusta na: konzumaciju hrane u restoranu, karte za kupanje u Termama Tuhelj te popusta na usluge wellnesa!

Mali obiteljski hotel - seoski turizam "Stara vodenica"*** obitelji Galić nalazi se na području Grada Klanjec, podno Cesargradske gore, na hrvatsko-slovenskoj granici i rijeci Sutli.


Ponuda uključuje: ZIMSKO OPUŠTANJE ZA DVOJE U BAJCI NA DLANU – STARA VODENICA za 649 kn!


Cijena uključuje: 

2 noćenja s doručkom za dvoje, 

2 karte za galeriju A. Augustinčića, 

Masaža leđa (2x 20 min.), 

Piće dobrodošlice (domaći aperitivi), 

20% popusta na konzumaciju hrane u našem restoranu, 

20% popusta na karte za kupanje u Termama Tuhelj, 

20% popusta na uslugu wellnesa (masaža , jacuzzy). 

Dok ste u "Staroj vodenici" ne propustite priliku da uživate u autohtonim zagorskim jelima! Uz popust od čak 51% probajte domaću patku s mlincima i još mnogo toga, sve za 2 osobe. Ponudu pogledajte ovdje.

U neposrednoj blizini našeg obiteljskog hotela nalazi se staro etno selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku, te franjevački samostan u Klanjcu, gdje su izloženi sarkofazi obitelji grofa Erdödy.

Hotel je kapaciteta 9 soba kategorije 3 zvjezdice.

Naš mali seoski obiteljski hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu kakvu su pripremali i jeli naši stari, te Vas zbog toga pozivamo kao gosta na našem imanju kako bi zaboravili na probleme i stres urbanog života, te uživali na našem seoskom gospodarstvu.

Za one koji više voli otvoreni prostor, u sklopu restorana nalazi se i park. U parku se može objedovati i popiti piće na drvenim stolovima, a za djecu postoji dječje igralište te pristup životinjama u Zoo vrtu.

Za vrijeme boravka u Staroj Vodenici sigurno Vam neće biti dosadno. Uz sve navedene aktivnosti koje smo pripremili za Vas, ističemo i znamenitosti koje možete posjetiti za vrijeme boravka kod nas: Kumrovec sa svojim etno selom, Klanjec sa galerijom Antuna Augustinčića i Franjevačkim samostanom, Zelenjak sa spomenikom "Lijepoj našoj", dvorac Veliki Tabor itd.

Za korištenje navedenog kupona preporučamo prethodnu najavu na tel: 049 550 577 ili mail: vodenica@staravodenica.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.