Uskrsni blagdani u Šibeniku! Provedite Uskrs uz 3, 4 ili 5 dana za 2 osobe u 1/2 sobi u Hotelu Jadran u Šibeniku po super cijeni! Kupon vrijedi isključivo za termin 24.-28.03.'16.!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj i nezaboravan doživljaj Vaše proslave Uskrsnih praznika! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: Uskrs uz 3, 4 ili 5 dana za 2 osobe u 1/2 sobi u Hotelu Jadran u Šibeniku. 


Odaberite između 3 opcije:

Opcija 1: 3 dana/ 4 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi

Opcija 2: 4 dana/ 3 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi

Opcija 3: 5 dana/ 2 polupansiona za 2 osobe u 1/2 sobi


Cijena uključuje: 

uskršnji doručak 27.03.'16., 

ulaznice za tvrđavu Sv.Mihovila (za 2 osobe) - ne radi u dane državnih praznika,

 organizirani obilazak grada Šibenika uz vodiča, 

parking.

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Kategoriziran je s tri zvjezdice. U sklopu hotela nalaze se taverna Kula, u kojoj, u autentičnom dalmatinskom ambijentu, možete uživati u ribljim specijalitetima i vrhunskim vinima, te restaurant a-la carte i kavana s terasom uz more, gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela a-la carte, toplih i hladnih napitaka i uvijek dobrodošlom domaćem kolaču. 

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

370 godina nakon što su je hrabri Šibenčani podigli u samo dva mjeseca da bi zaštitili svoje postojanje, Tvrđava Barone, u suvremenom ruhu, 29. siječnja 2016. otvorila je svoja vrata uz spektakularan light show! 

Na brdu Vidakuša, 80 metara nad gradom, još u davnoj 1646. godini smjestila se tvrđava Barone. S trima ostalima šibenskim tvrđavama čini jedinstven obrambeni sustav grada Šibenika koji je stoljećima odolijevao neprijateljima grada, a danas predstavlja iznimnu spomeničku vrijednost prepoznatu diljem Europe.

Nakon 370 godina suvremenim se jezikom prepričava zaboravljena priča o obrani grada. Oživjeli smo likove, zvukove i prizore jednog od najpresudnijih trenutaka u povijesti Šibenika. Zakoračite u proširenu stvarnost i doživite sedamnaestoljetnu bitku za Grad preko vaših pametnih uređaja ili AR naočala.

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Obavezna prethodna ( prije kupnje kupona ) rezervacija i provjera željenog termina a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: recepcija-jadran@rivijera.hr  ili telefon: (00385) 22 242 009.

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.