PodržimoNaše

[ZAGREB] POTPUNA TRANSFORMACIJA UZ DIVA FIT PROGRAM U TAJNI LJEPOTE! 46 najučinkovitijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela uz čak 88% popusta!!! GARANCIJA na izgubljeni obujam do 30 CM!

120 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote!!! Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo START FIT program mršavljenja. Program se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam!!! Ponuda se može iskoristiti do 30.05.2016.!

Ponuda uključuje: POTPUNU TRANSFORMACIJU UZ DIVA FIT PROGRAM U TAJNI LJEPOTE!


Paket uključuje 46 tretmana:

6x vakumska kriolipoliza,

3x kavitacije,

3x limfna drenaža,

6x lipo laser,

6x termodeka,

6x body wrapping,

6x body former,

7x vibracijska platforma,

3x body scan analiza– na prvom savjetovanju, na sredini programa i po završetku programa.

Uz ugodnu i toplu atmosferu novouređenog centra za mršavljenje i oblikovanje tijela 'Tajna ljepote' ciljanim tretmanima i uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje!

Želja nam je da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

Kako bi Vam pomogli u tome osmislili smo novi cjeloviti DIVA FIT program prilagođen potrebama svake žene uz konkretno i kvalitetno rješenje.

DIVA FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje su spremne na potpunu transformaciju. Program omogućuje istovremeno otklanjanje suvišnih  kilograma, smanjenje obujma tijela, učvršćivanje tonusa tijela, otklanjanje celulita te vraćanje elasticiteta koži.

U program je uključeno čak 46 učinkovitih tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz dva mjeseca, jednom do dva puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja.


Program također uključuje:

- individualno savjetovanje  uz prvi inicijalni pregled gdje ćemo zajedno odrediti Vaše ciljeve

- Individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista

-  redovno mjerenje opsega tijela 2 puta tjedno

 - tri body scan analize tijela gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela i organizma.  

Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane.


Uz sve navedeno garantiramo smanjenje obujma do 30 cm uz trajnost rezultata!


Redovno mjerenje opsega tijela 2 puta tjedno!

Individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista.

           GARANCIJA NA IZGUBLJENI OBUJAM DO 30 CM!!!

Kupon se koristi kroz 10-15 dolazaka ili po dogovoru sa centrom Tajna Ljepote.

Ponuda se može iskoristiti do 30.05.2016.


KRIOLIPOLIZA ili proces "smrzavanje masnih stanica" dovodi do uništenja masnih stanica uz pomoć sonde koja hladi.


Tretman kriolipolize

   Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osjetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne stanice bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno izbacuju. Nema bola, nema anestezije, igli niti dugog perioda oporavka. 

   Efekat tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 3 centimetra nakon jednosatnog tretmana). Oko 7 milijardi ćelija biva oštećeno uslijed hladnoće (između -5 i 10 stupnjeva celzijusa), a zatim ih tijelo fizički eleiminira.  

To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa!


Body former

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


ULTRAZVUČNA KAVITACIJA je  bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani se preporučuju.


TERMODEKA 

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


BODY SCAN ANALIZOM saznajte o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće, postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age.


Obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD i ID kupona po primitku. 

U profesionalnim rukama djelatnica ‘’Tajne ljepote’’ možete uživati 10-21 sati pon-pet a subota 09-14 sati.