[KRK] Maškarana zabava u Hotelu Malin! 2 polupansiona smještaj u dvokrevetnoj comfort sobi na morsku stranu + piće dobrodošlice + besplatan parking + boravišna pristojba sve za 2 osobe za 1099kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u maškaranoj zabavi na otoku Krku! Ulaz na maškarane zabave u hotelu Malin je besplatan! Besplatan boravak za 1 dijete do 6 godina! Kupon se može iskoristiti isključivo 29.-31.01.'16. ili 05.-07.02.'16.!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati doručak i večera), smještaj u dvokrevetnoj comfort sobi na morsku stranu + piće dobrodošlice + besplatan parking + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.


PROGRAM:

1.dan:

smještaj u Comfort sobi na morsku stranu

rani check in (na upit)

piće dobrodošlice

bogata večera obogaćena karnevalskim delicijama

2.dan:

bogati buffet doručak

bogata večera obogaćena karnevalskim delicijama

maškarana zabava za djecu i odrasle uz živu glazbu (subota 30.01. i subota 06.02.16.)

3.dan:

bogati buffet doručak

kasni check out (na upit)

Kupon se može iskoristiti isključivo 29.-31.01.'16. ili 05.-07.02.'16.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel.: 051 850 234 ili na mail: sales@hotelmalin.com, uz kod i id kupona.


Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

 

MAŠKARANI PROGRAM 


24.01. (nedjelja) – Dječja reduta u restoranu hotela Malin**** uz živu muziku, s početkom od 16:00 h. 


30.01. (subota) – Lovačka maškarana u restoranu hotela Malin**** uz živu muziku, s početkom od 20:00 h. 


06.02. (subota) – Maškarana zabava uz Trio band "Lungo mare" u restoranu hotela Malin, s početkom od 20:00 h. 


07.02. (nedjelja) – Međunarodna karnevalska ponuda u Rijeci kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. 


Ulaz na maškarane zabave u hotelu Malin je besplatan! 

Pažljivim uređenjem, hotel Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku, most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu.  Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.