PodržimoNaše

[ZAGREB] Smršavite garantirano, brzo i bez puno muke!!! Uz paket mršavljenja od čak 40 tretmana u Body Creatoru u centru Zagreba i čak 85% popusta! Placanje karticama na rate!

103 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nešto za sebe i za svoje zdravlje! Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 300kn popusta uz KOD!!! Ponuda vrijedi do 30.06.'16.!

Ponuda uključuje: Super Body Creator Program - 40 tretmana mršavljenja u centru Body Creator u Zagrebu ili Osijeku + Pismena garancija na rezultat.

Tretmani uključuju: 

10 tretmana u termo kapsuli; 

10 tretmana u infra crvenim kapsulama ili suhim ozonskim kupkama; 

10 tretmana elektro lipolize; 

10 tretmana Body Wrapinga.

Uključeno: Metabolička analiza tijela i nutricionističko savjetovanje

Po primitku kupona obavezna rezervacija na br.tel.: 01/4846 133 ili099/3544348 e-mail: info@bodycreator.com uz KOD i ID sa kupona.

Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Neki od njih su : Infra crvena kapsulama suha ozonska kupka, body-wrapping i lipo laserska metoda.

Sve o vježbanju u termo kapsulama

Za svako smanjenje tjelesne težine bitna je aktivna vježba radi trošenja masnih naslaga kao izvora energije. Naravno, drugi bitan dio vježbanja je i jačanje i oblikovanje muskulature kako bi naše tijelo bilo čvrsto i lijepo. Vježbanje je također bitno jer jačanjem mišića smanjuje se rizik od fraktura kostiju s obzirom da se težina tijela prebacuje na mišiće, a ne izravno na kosti koje su tada manje opterećene. Osim toga povećanjem i preoblikovanjem mišića ubrzava se metabolizam što pozitivno doprinosi smanjenju prekomjerne težine. No, kako od aktivnog vježbanja izvući maksimalnu korist u istoj jedinici vremena? 

Odgovor je: vježbanjem u Termo kapsulama,  posebno dizajniranim aparatima pri fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva. To je Body creator metoda mršavljenja bazirana na vježbanju u termo kapsulama što ima za posljedicu pojačano topljenje masnih naslaga na kritičnim dijelovima tijela radi termo slim učinka koji se manifestira kroz: 

- Ubrzano topljenje masnih naslaga.  Kada je tijelo, uz okolnu toplinu, izloženo i fizičkoj aktivnosti (samim time proizvodi toplinu) doći će do jačeg eliminiranja masnih naslaga radi potrebe organizama da se hladi i vrati temperaturu na normalni nivo što je jedna od prioritetnih i potsvjesnih funkcija tijela kao što je rad srca ili disanje. Upravo to su znanstveni temelji na kojima se zasniva termo-slim učinak. 

- reaktivaciju lipolitičkih enzima koji znatno pomažu u razgradnji masnih naslaga

- izravnog djelovanja na perifernu mikrocirkulaciju koja pomaže u zagrijavanju perifernih-hladnih zona koje su normalnim vježbanjem nedostupne

- intenzivirano znojenje koje ima višestruko značenje: gubitak kalorija ( jedna kap znoja troši 0,06 kalorija) i detoksikacija.   

Osim toga vježbe se izvode u horizontalnom položaju te se ne opterećuju  dodatno zglobovi i kralježnica s obzirom da su to kritične točke  tijela pogotovo kod osoba sa prekomjernom težinom. Vježbe su kreirane za aktiviranje svakog pojedinog dijela tijela i cilj im je da su potpuno personalizirane zato se program vježbanja kreira nakon temeljite antropometrijske i metaboličke analize tijela. 

Infra kapsule 

Infra crvene zrake su zrake sunčevog spektra i ne zagrijavaju zrak između  izvora topline i tijela te tako prodiru u dublje slojeve kože. Ubrzavaju metabolizam i procese topljenja masnih naslaga. Detoksiciraju tijelo od razgrađenih masnih naslaga i povećavaju mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama i smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

 BODY WRAPPING

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 

Lipo laser

Kombinirano djelovanje nekoliko tehnika lipolize ubrzava procese i pomaže postići brže i trajnije rezultate. Lipo laser je novost na hrvatskom tržištu koji omogućava da se djeluje na lokalizirane masne naslage snagom laserskih zraka i time pomaže razgradnji masnoća na točno određenim dijelovima tijela. Tretman je bezbolan s brzo vidljivim efektima.  

Postanite uspješan poduzetnik –Za Body creator  vaš uspjeh je njihova obaveza 

Želite pokrenuti vlastiti posao,  a ne prepušteni sami sebi? Možete to učiniti kupnjom Body creator franšize i tako otvoriti ovakav centar u vašem gradu ili kvartu. Mi vam garantiramo klijente i povrat uloženih sredstava unutar godine dana. Možda je vrijeme da i vi postanete dio uspješne Body Creator obitelji. Za kupnju franšize obratite se na info@bodycreator.com

Pogledajte super ponudu i za OSIJEK!!!