PodržimoNaše

[ZAGREB] Super tretmani za Vaše lice!!! Jedinstvena ponuda Studia Eden i Crnog Jaja - mikrodermoabrazija + maska po tipu kože + masaža lica za samo 89 kn! Kupona je iskoristiv do 19.03.'16.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sačuvajte zdravlje i ljepotu svog lica, te očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj! Uz Studio Eden iz Zagreba i čak 70% popusta!!! Rok iskoristivosti kupona je do 19.03.2016.!

Ponuda uključuje: Studio Eden - mikrodermoabrazija + maska po tipu kože + masaža lica  za samo 89 kn!!!


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na  br.tel.: 099 837 3168, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.