PodržimoNaše

Super tretmani za Vaše lice!!! Studio ljepote Manuela i Crno Jaje nude Vam jedinstvenu ponudu! 2x mikroderomoabrazija sa maskom, masažom lica i ampulama kolagena ili hyalurona za samo 149 kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sačuvajte zdravlje i ljepotu svog lica, te očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj! Uz Studio ljepote Manuela iz Zagreba tretmani lica za samo 149kn! Kupon se može iskoristiti do 19.03.2016.!

Ponuda uključuje: Studio ljepote Manuela- 2x mikroderomoabrazija sa maskom , masažom lica i ampulama kolagena ili hyalurona  za samo 149 kn!!! 


Cijena uključuje: 

2 mikrodermoabraziju + masku za lice + ampule hyalurona  ili Kolagena! 


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

koje su pod terapijom roakutana

koje imaju rak kože

koje su pod jakim terapijama lijekova

kod otvorenih rana i opekotina


Po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 864 3840, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.