PodržimoNaše

Hotel San Antonio**** u Podstrani u SPLITU! Noćenje s doručkom i večerom u de luxe sobi s pogledom na more i hidromasažnom kadom, uz korištenje saune, free parking i 50% popusta, sve za 2 osobe!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u luksuznom Hotelu San Antonio****, nadomak Splita u Podstrani! Uživajte u ugodnom smještaju, vrhunskim delicijama, blagoj zimi, pogledu na more i korištenju saune! Kupon vrijedi do 25.03.16.!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

2 dana uz 1 noćenje u de luxe sobi s direktnim pogledom na more i hidromasažnom kadom + doručak i večera za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.


Nudimo Vam prostrane de luxe sobe (sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama), koje će zadovoljiti potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split.

Za ovu ponudu broj soba je ograničen tijekom vikenda te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Sastavni dio zdravog životnog stila, osim zdravog hranjenja su sport, opuštanje i wellness. Uživajte u blagodatima saune.

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i u neposrednoj blizini rijeka Jadro i Žrnovnica koje ga već 1700 godina napajaju vodom.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Industrijski, sveučilišni i gospodarski centar regije svoju "zelenu dušu" čuva na brdu Marjan smještenom na zapadnom dijelu poluotoka, gdje park-šuma nadomak gradu pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima uz more.


Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.