PodržimoNaše

Najinovativniji proizvod na tržištu!!! HOT BELT!!! Inovativni pojas koji Vam omogućava povećano znojenje!!! 4 puta više preznojavanja nego obično za samo 69 kn! UNIVERZALNA VELIČINA!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Možete ga nositi kod svakodnevnih aktivnosti i kod povećanog fizičkog napora (vježbanja)...Pojas je ugodan za nošenje, mekan i nakon nošenja se vraća u prvobitni oblik...Kupon vrijedi do 19.03.2016.!

Ponuda uključuje: HOT BELT je inovativni pojas na tržištu koji Vam omogućava povećano znojenje- čak 4 puta više nego obično za samo 69 kn !!!


Dostava nije uključena u cijenu i iznosi 20 kn.

Dostava unutar 7 radnih dana nakon dostave svih podataka na mail  tentum@net.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Sve informacije na tel. 091/938 6460.

HOT BELT je inovativni pojas na tržištu koji Vam omogućava povećano znojenje- čak 4 puta više nego obično.

Možete ga nositi kod svakodnevnih aktivnosti i kod povećanog fizičkog napora (vježbanja)..

Pojas je izrađen od tri sloja, i bez obzira koliko se znojili, vanjska strana pojasa ostaje suha.Dizajniran je tako da pomaže tijelu da se znoji, riješi toksina i održi temperaturu vašeg tijela višom - izgubit ćete više kalorija i postići vitak struk bez obzira da li se bavite sportom ili obavljate uobičajene svakodnevne aktivnosti.

Pojas je ugodan za nošenje, mekan i nakon nošenja se vraća u prvobitni oblik. Jednostavno se navlači, nema ni kopči, ni čičak trake, ni zatvarača.

Proizvod pogledajte ovdje!