PodržimoNaše

Valentinovo je pred vratima! Kupite na vrijeme neodoljiv i orginalan poklon! Buket od cupcakea, 2 u 1 poklon koji zamjenjuje cvijeće i bombonijeru za samo 99kn!!!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona: 20.02.2016.! Dostava vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju uz nadoplatu! Ukoliko želite svoju voljenu iznenaditi na njezinom kućnom pragu mi ćemo poklon isporučiti u Vaše ime....

Ponuda uključuje: Neodoljiv i orginalan poklon za Valentinovo! Buket od cupcakea, 2 u 1 poklon koji zamjenjuje cvijeće i bombonijeru za samo 99kn!!!


Cijena uključuje: Buket sa 10 cupcakea, aranžiran u bijeloj posudi sa imitacijom čipke, ukrasnim papirom i mašnom. Boju i okus cupcakea Vi odabirete.


Nakon kupnje molimo kupce da nam se jave da dogovorimo vrijeme i mjesto preuzimanja, odnosno dostave buketa na e-maila: horak@horak.hr,ili br.moba: 091/5689-152 sa KOD-om i ID-em kupona.


Po prvi put u Hrvatskoj povodom najvećeg blagdana zaljubljenih u ponudi neodoljivi buketi od cupcakea. Više ne trebate trošiti svoj novac na bukete i slatkiše, već u jednom možete imati sve. 

Osim vizualnog, kreativnog i potpuno orginalnog poklona moći ćete zajedno sa voljenom osobom uživati ližući i grickajući prefine deserte iz Slastičarne Horak. Mašti na volju...Nakon 86 godina, koliko smo sa Vama u svim neprocjenjivim trenucima zajedničkog života i dalje sa svojom ponudom slijedimo najveće svijetske trendove, te ih dovodimo na naše tržište.  Kreativno je in!

A ako želite svoju voljenu iznenaditi na njezinom kućnom pragu mi ćemo poklon isporučiti u Vaše ime. Dostava vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju i naplaćuje se dodatnih 40 kn.


Sve dodatne informacije molimo da potražite na:

www.horak.hr

           https://www.facebook.com/Horak.slasticarnica/