Savršen odmor u Lovranu! 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u Villi Eugenia, 1,5 h spa oaze u tijeku boravka, 20 % popusta na ostale tretmane tijela...za 2 osobe uz 71% popusta! Kuponi se mogu spajati!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedna poznata lovranska pjesma ide otprilike ovako: "Lovran, Lovran gradić mali u njemu nam ništ' ne fali.." Zasigurno izborom ove ponude ni Vama neće ništa nedostajati jer mir i spokoj koji ćete osjećati boravkom u njemu ne može se s ničime usporediti! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi 01.-25.03. i 28.03.-28.04.16.!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi + doručak + 1,5 h korištenja spa oaze (whirlpool, finska sauna, tuš masažer) u tijeku boravka + posebni uvjeti za tretmane tijela + 20 % popusta na ostale tretmane tijela + mogućnost produženja boravka po istim uvjetima iz ponude + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.


Villa Eugenia izgrađena je 1910 g. u secesijskom stilu, za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije. 2003 g. villa Eugenia u potpunosti je preuređena, prema najvišim standardima modernog aktivnog odmora.

Do recepcije vode dva ulaza, prednji kroz mediteranski vrt te, stražnji s parkirališta, na kojem gost ostavlja svoje vozilo. Parkiralište zadovoljava puni kapacitet ville s 15 parkirnih mjesta. Na recepciji se nalaze kamere koje 24 sata nadziru oba ulaza, kao i parking zonu.


Malo podalje nalazi se multimedijalna konferencijska dvorana, koja će svojom najsuvremenijom opremom pružiti novu dimenziju svakoj poslovnoj komunikaciji. Do konferencijske dvorane smješten je salon gdje se gost može ugodno smjestiti u stankama poslovnih sastanaka, popiti piće, slušati glazbu, gledati televiziju ili pak ugodno razgovarati. U salonu se često održavaju koncerti klasične glazbe, te izložbe slika poznatih inozemnih i tuzemnih autora.

Na prvom i drugom katu te u potkrovlju ville na raspolaganju je 15 komfornih soba. Na svakom katu nalazi se po 5 soba. Svaka soba ville Eugenie opremljena je prema najvišim standardima modernog aktivnog odmora. U sobe se ulazi s karticom uz pomoć koje se nakon ulaska aktiviraju svi uređaji u sobi kao što su rasvjeta, TV, satelitska TV, Pay TV, automatska regulacija temperature sobe ili električni podizači zavjesa. Svaka soba ima Internet priključak, minibar i sef, kao i 24-satni room service. Prosječna kvadratura sobe je cca 30 m2. Na prvom i drugom katu svaka soba ima balkon ili terasu  s predivnim pogledom na Kvarner, dok su u potkrovlju krovne kućice s kojih se, također, pruža atraktivan pogled na Kvarnerski zaljev.

U prizemlju ville nalazi se magični ambijent zimskog vrta-kavane hotela, billiard salon, kuhinje, a u neposrednoj blizini i prostorija za odmor i relaksaciju, sauna i jacuzzi. Hotelski restoran nudi uslugu toplo-hladnog buffet doručka kao i mogućnost organiziranja ručka i večere po narudžbi.


Satnice

14:00 Check-In

11:00 Check-Out

07:00 - 10:00 Doručak

07:00 - 23:00 Room Service

00:00 - 24:00 Recepcija

08:00 - 22:00 Spa Oasis

07:00 - 23:00 Bar

07:00 - 22:00 Mjenjačnica

00:00 - 24:00 Parking

08:00 - 23:00 Billiard Sala

Usluge

Doručak Buffet

Ručak Po narudžbi

Večera Po narudžbi

Sauna Po narudžbi

Jacuzzi Po narudžbi

Masažni tuš Po narudžbi

Masaže Po narudžbi

Billard Sala Besplatno

Čuvanje djece Po narudžbi

Prijenos prtljage Osiguran

Ostalo

Dostupan Lift

Besplatan Wi-Fi

Besplatan Internet-Modem

Parking pod video nadzorom 24 sata

Pranje odjeće po narudžbi

Transferi po narudžbi

Izleti po narudžbi

Novine po narudžbi

Kućni ljubimci dozvoljeni

Nije prilagođeno za hendikepirane

Jedna poznata lovranska pjesma ide otprilike ovako: "Lovran, Lovran gradić mali u njemu nam ništ' ne fali.." Zasigurno izborom ove ponude ni Vama neće ništa nedostajati jer mir i spokoj koji ćete osjećati boravkom u njemu ne može se s ničime usporediti! Bio je moj drugi dom 6 godina a Villu sam osobno jednom prilikom u sklopu projektnog istraživanja posjetila, te je ostavila na mene golem utisak zbog svoje raskošnosti i luksuza koji se osjeti na svakom koraku, pristupačnosti i ljubaznosti domaćina i opremljenosti kojom odaje dojam "malog hotela"...te bih Vam je zasigurno toplo preporučila...

                                 Ivana iz marketinga Crnog Jaja! ;) ;) ;) :)

Check in: nakon 14:00, check out: do 12:00.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska na 051 294 800 ili e-mail: booking@villa-eugenia.com, uz kod i id kupona.