Skijanje na Krvavecu i wellness u hotelu Silvester*** u Sloveniji za 2 osobe! 2 noćenja s doručkom,sauna,masaža stopala sve uz 50% popusta! Dodatni popust na ski pass,ski školu,najam opreme!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krvavec je jedno od najboljih skijališta u Sloveniji sa preko 30 km uređenih staza! Hotel Silvester*** nalazi se u mjestu Vopovlje, samo 15 minuta od skijališta Krvavec i 20 minuta vožnje do centra Ljubljane. Provedite 3 nezaboravna dana uz wellness i uživajte jer znamo da zaslužujete!

Hotel Silvester*** nudi idealan smještaj za sve osobe koje su u potrazi za aktivnim odmorom- skijanje na obližnjem skijalištu Krvavec, planinarenje, brdski biciklizam ili šetnje i razgledavanje predivne Ljubljane koja je udaljena svega 20-tak minuta vožnje.
Udaljenost od Zagreba - 160 km, udaljenost od Rijeke - 130 km!

Ponuda uključuje:

3 dana, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
bogati wellness paket
besplatan parking i WI-FI, 
masaža stopala u trajanju od 60 minuta (foot reflexology massage) za 1 osobu.

Wellness paket uključuje 120 minuta korištenja sauna s jacuzzijem, voće, čaj, ručnik i kućni ogrtač.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

35 - 55 % popusta na ski karte za skijalište Krvavec - ovisno o terminu; 20 % popusta za najam skijaške opreme i usluge servisa na skijalištu Krvavec,
20% popusta na ski školu.

Svaka soba u hotelu Silvester ima:

telefon,
TV,
WI-FI,
klima uređaj,
wc/tuš,
sef,
sofu.

Skijalište Krvavec ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo. Ugodna atmosfera, uz dobru domaću hranu i piće, nudi brojne skijaške zabave zbog kojih ćete se sigurno opet vratiti.