Dašak bavarske na zagrebačkim Ravnicama! Vrhunsko njemačko/bavarsko pivo 4 x 0,5l u PIVNICI, koje se pije iz posebno ručno dizajniranih krigli za do 4 osobe i NEVJEROJATNIH 38kn!

201 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugodna i topla atmosfera podržana pažnjom ljubaznog osoblja i povezana vrhunskim bavarskim točenim pivom ponudit će Vam doživljaj koji ćete željeti ponoviti često...Kupon vrijedi do 30.04.'16.! Prilikom rezervacije navedite posebnu šifru za kupce Crnog Jaja: Dođi, kušaj, uživaj!!!


Ponuda uključuje

4x0,5l vrhunskog njemačkog/bavarskog piva u Pivnici, Zagreb, koja se može piti iz posebne ručno dizajniranih i napravljenih krigli samo za goste Pivnice!


Subota u Pivnici je tradicionalno dan kad vas častimo kobasama! 

Dođeš, naručiš si ‪pivo‬ i djevojka u dirndlu ti donese kobasu!

           Naš facebook pogledajte ovdje!

Reinheitsgebot piva

Po zakonu o čistoći piva iz 1516. godine (Reinheitsgebot) pivo smije sadržavati jedino ječmeni slad, hmelj i vodu. Kasnije je to dopunjeno pivskim kvascem, za koji ljudi nisu znali u vrijeme kada je Reinheitsgebot pisan.

Ovaj zakon kreirao je bavarski vojvoda Wilhelm IV da bi garantirao čistoću bavarskog piva, jer su proizvođači piva često umjesto skupljih sirovina (ječma i hmelja) koristili jeftinije (rižu i kukuruz).

Poseban je doživljaj piti vrhunsko ‪pivo‬ iz ručno napravljene krigle. Ovaj izvrstan ručni rad djelo je mladog i talentiranog lončara Lovre iz Medjimurja. Zbog iznimne popularnosti kod Lovre smo naručili novu seriju krigli. Uživajte!

RADNO VRIJEME: 

Pon-uto: 08:00h - 23:00h;  

           Pet-sub: 08:00h - 00:00h;   

           Ned:  15:00h - 23:00h.

Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina i rezervaciju s Partnerom prije same konzumacije minimalno 1 dan ranije na telefon 01/5510192!