Savršena čokoladna torta po nevjerojatnoj cijeni! Obiteljska torta slastičarne Horak za samo 49 kuna! Mala obiteljska čokoladna torta veličine 15cm uz 50% popusta! Kupona je iskoristiv do 31.03.'16.!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novo lice utjelovljeno u staroj recepturi omiljene čokoladne torte iz Slastičarne Horak! Dostava vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju uz nadoplatu od 30 kn!

Ponuda uključuje:

Malu obiteljsku čokoladnu tortu veličine 15 cm –  8 šnita

Dostava vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju i naplaćuje se dodatnih 30 kn!

Nakon kupnje molimo kupce da nam se jave da dogovorimo vrijeme i mjesto preuzimanja, odnosno dostave torte na e-mail: horak@horak.hr,ili br.moba: 091/5689-152 sa KOD-om i ID-em kupona.

Predstavljamo Vam novi izgled omiljene čokoladne torte ili našim gostima poznate pod nazivom Zagrebačke torte. Tim povodom odlučili smo naše vjerne goste počastiti sa 50% popusta, a ujedno i svim novima na taj način poželjeti dobrodošlicu i uz posebene uvjete Vam pokazati zašto smo već toliko godina omiljena Zagrebačka slastičarna. 

Nakon dugog niza godina došlo je vrijeme da naše  torte i kolače osvježimo novim dizajnom, međutim tradicijski način poslovanja (bez upotrebe gotovih biskvita i smjesa za kolače) i nadalje ćemo zadržati, jer upravo priprema kolača uz korištenje najkvalitetnijih namirnica i procesima kao da ih sami pripremate kod kuće su ono na što smo najponosniji i ćemu ćemo ostati i nadalje vjerni.

Kako znamo da za čokoladnu tortu ne treba imati poseban razlog popust Vam dajemo na malu obiteljsku tortu kojom se nadamo da ćete razveseliti svoje najmilije i svom obiteljskom ručku dati završni sjaj.


Dostava vrijedi za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju i naplaćuje se dodatnih 30 kn.


Sve dodatne informacije molimo da potražite na:

webu: www.horak.hr

            i facebooku: https://www.facebook.com/Horak.slasticarnica/