Ovo morate kušati!!! Vrhunska hrana od divljeg i samoniklog bilja i konoplje! Šumski Bistro Vas poziva na menu od 3 slijeda u centru Zagreba uz popust 42%, umjesto 170 kn sada samo za Vas 99kn!

66 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lovac na bilje Vam predstavlja - "Šumski bistro" u kojem ćete pronaći jela od divljeg samoniklog bilja i konoplje. Uživajte uz menu od 3 slijeda za samo 99 kn u centru Zagreba, Tkalčićevoj 7! Kupon vrijedi do 30.04.'16., za 1 osobu!

Ponuda uključuje:  Šumski bistro, Zagreb -  jela od divljeg samoniklog bilja i konoplje, menu od tri slijeda za 1 osobu i samo 99 kn u centru Zagreba!


Menu uključuje: 

Juhu od samoniklog bilja / prefina, jednostavno je morate probati ;)

Šumski biftek sa samoniklim biljem / ukusan, hranjiv i iznenađujuće fin

Tortu od konoplje ili sirovu tortu / toliko ukusno da bi ponijeli cijelu tortu doma...

Obavezna prethodna rezervacija termina unaprijed na tel. 01 481 96 34, uz KOD i ID kupona po primitku.

Nakon zime nastavite jesti ukusno i sočno a zdravo za vaš organizam...hranite se i istovremeno izvršite detoksikaciju . Sa dolaskom proljeća „Šumski bistro“ za vas priprema izvrsna zanimljiva i zdrava jela po recepturama Antona Rudana Šumskog kuhara i lovca na bilje.


Postanite čvrsti, otporni samodostani kao i samoniklo bilje...ono si što jedeš..Uživajte u jelima od koprive, medvjeđeg luka, šparoga i različitih vrsta divljih gljiva...

Divlja hrana neka kola vašim žilama...

Dodatni popust za kupce Crnog Jaja:

Ostvarite i dodatnih 10 % popusta na cijeđene sokove i zdrava bio pića...

Šumski bistro je prvi restoran u kojem ćete moći kušati jela od samoniklog bilja i konoplje i uživati do mile volje a da pritom ugađate svojim osjetilima, tijelu i zdravlju. Restoran je nastao kao ideja i želja šumskog kuhara i lovca na bilje Antona Rudana da u centru Zagreba predstavi recepte koje priprema u svojim emisijama u divljini. 

 

Posjetite nas na:

Webu: www.lovacnabilje.com

Facebooku: www.facebook.com/sumskikuharbistro/

Instagramu: www.instagram.com/explore/locations/472324809/