[SPLIT] Super gastro ponuda!!! Restoran Jugo i Crno Jaje za Vas su pripremili mesnu ili riblju platu s prilogom! Guštajte u vrhunskim platama i pogledu na rivu uz 50% popusta i već od 95kn!

136 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guštajte u dalmatinskim delicijama za dvoje uz popust od 50%! Kupon se može iskoristiti svaki dan sve do 01.05.2016. i može se spojiti pa možete sa sobom povesti i ekipu ;)


Ponuda restorana Jugo uključuje izbor između 2 opcije:

MESNA PLATA S PRILOGOM za 2 osobe

(piletina, svinjski vrat, ćevapčići, kobasice, carsko meso, krumpir, kapula, ajvar)

RIBLJA PLATA S PRILOGOM za 2 osobe

(tuna, lignje, filet lubina i škarpine, plava riba, blitva, krumpir)


Možete nas posjetiti i na Facebooku ;)


Potrebna rezervacija termina minimalno 1 dan ranije na 021 398 900, uz KOD i ID kupona po primitku.

Restoran Jugo nalazi se u poznatoj splitskoj Uvali Baluni, uz ACI marinu. Iz njega se pruža veličanstveni pogled na marinu i povijesnu jezgru grada Splita.

U sali i na prostranoj terasi, može se smjestiti po sto gostiju, što omogućava organizaciju raznih svečanosti i proslava. Orijentacija kuhinje je uglavnom riblja, a specijalitet kuće je grdobina u umaku „Jugo“. Uz riblje i mesne specijalitete, gosti mogu birati između 80-ak kvalitetnih i vrhunskih vina. 

Prostor dodatno oplemenjuju veliki akvarij i za gastronome tako važna krušna peć, u kojoj se spremaju jela ispod peke i roštilj na drva. U vodećih je 100 restorana ušao 2006. godine.