PodržimoNaše

[VARAŽDIN] Brzinski mini paket mršavljenja!!! Postignite željeni izgled uz 10 tretmana salona ArteVita i nevjerojatan popust od čak 75% popusta! Plaćanje karticama na rate!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirano smršavite uz 4 kavitacije, 4 limfne drenaže i 2 vibratorne masaže uz čak 75% popusta! Kupon se koristi kroz 4 tjedna u 4 dolaska! Kupon je iskoristiv do 15.04.'16.!

Ponuda centra Artevita uključuje: brzinski paket mršavljenja od 10 tretmana.


Paket sadrži:

4 kavitacije, 

4 limfne drenaže, 

2 vibratorne masaže.

 

Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


VIBROTERAPIJA

Aparat CELLUTEC G-5 služi za učvršćivanje i remodeliranje tijela, mršavljenje, borbu protiv celulita i za drenažu. Utvrđeno je da minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže, a uz to je tretman vrlo ugodan.

On će potaknuti metabolizam i izmjenu tvari, eliminirati toksine, poboljšati cirkulaciju te vratiti elastičnost i glatkoću koži. Proces vibroterapije temelji na laganim vibracijama do 60 Hz koje prodiru u površinske slojeve tkiva.


On kombinira efekt masaže i termodeke jer zagrijava i razbija nakupine masnih stanica te vas dugoročno oslobađa efekta narančine kože.

Minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže. Tretman je jako ugodan i klijentice ga jako vole! 

Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 095/5070979, uz KOD i ID kupona po primitku!