Proljetna idila u Trakošćanu! 1 ili 2 polupansiona, ulaz u Dvorac-muzej Trakošćan, neograničen bazen, sauna, whirlpool i fitness, 10% popusta na masaže i tretmane tijela za 2 osobe već od 599kn!

151 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona imaju i besplatan ulaz u Dvorac-muzej Trakošćan, neograničeno korištenje hotelskog bazena, saune, whirpoola i fitness centra...Djeca do 6.god. sa dvoje odraslih u sobi GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin 01.03.-15.05.'16.!

Ponuda uključuje: Proljetna idila u Trakošćanu 01.03.-15.05.'16.


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije (za 2 osobe):

Opcija 1: 2 dana/1 polupansion uz Smještaj u dvokrevetnim sobama, Besplatan ulaz u Dvorac –muzej Trakošćan jednokratno, Neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauna, whirlpoola i fitness centra, 10% popusta na razne masaže i tretmane tijela.


Opcija 2: 3 dana/2 polupansiona uz Smještaj u dvokrevetnim sobama, Besplatan ulaz u Dvorac –muzej Trakošćan jednokratno, Neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauna, whirlpoola i fitness centra, korištenje hotelskih bicikala 30 minuta (najava na recepciji hotela), 10% popusta na razne masaže i tretmane tijela.


Kupon vrijedi za 2 osobe!

Uživajte kao što je nekad plemstvo te se smjestite u luksuznom hotelu u blizini Dvorca Trakošćan! Uz vrhunski smještaj i ljubazno osoblje koje će Vas sigurno razmaziti, dobivate i brojne pogodnosti i popuste - od wellnessa i korištenja bicikla do neizostavnog posjeta našem najpoznatijem dvorcu! 

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Wellness centar „Lorem Paradiso“

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za revitalizaciju duha i tijela.

Restorani

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran “Drašković”, te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Dvorac Trakošćan

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji.

Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.


Check in: od 14 sati; Check out: do 11 sati.

Obavezna nadoplata za USKRS (doručak i ručak) 100,00 kn po osobi!

Djeca do 6 godina, sa dvije odrasle osobe u sobi – besplatno!

Nakon kupnje kupona obavezno rezervirajte termin dolaska direktno s hotelom na tel. 042 440 800 ili e- mail: hotel-trakoscan@coning.hr, uz KOD i ID kupona.