Dani žena u Bizovačkim toplicama! 1 noćenje s doručkom i svečanom večerom u Nacionalnom restoranu 11.03. uz nastup tamburaškog sastava "Pet tambura" u Hotelu Termia za dvoje po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju pravo na: ulaznice za termalne bazene, saunu, fitness, 20% popusta na masažu, 20% na suvenir i na frizuru po izboru! Ponuda se može iskoristiti isključivo 05.-06.03. ili 11.-12.03.16.! Djeca do 3 god.GRATIS!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom i svečanom večerom u Nacionalnom restoranu 05.03.16. uz nastup tamburaškog sastava "Pet tambura, u hotelu Termia , sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s doručkom i svečanom večerom u Nacionalnom restoranu 11.03.16. uz nastup tamburaškog sastava "Pet tambura, u hotelu Termia , sve za 2 osobe.


U cijenu je uključen: ulaznice za dva termalna bazena; ulaznice za finsku saunu; ulaznice za fitness dvoranu; besplatan WI-FI i internet korner; besplatan parking; 20 % popusta na masažu po izboru u salonu "Grazia"; 20 % popusta na frizuru po izboru u salonu "Greta"; 20 % popusta na suvenir po izboru u suvenirnici "Bizovačko srce".


Svečani menu:
Ljubavna triologija
Sir sa prženim sjemenkama suncokreta, marinirani lungić u crnom vinu sa slatkim kupusom, krema od graška, domaći čips od krumpira i cikle 
Topli uzdah 
Krem juha od rajčice sa pikantnom kremom od bosiljka 
Majčinski osjećaj 
Marinirani pileći batak zabatak u limunovom soku i svježim mirodijama, slatko povrće sa pečenim krumpirom u kori 
Salata miješana 
Kupus bijeli, kupus crveni, rajčica, salata zelena 
Čokoladni muss 
Drobljeni biskvit sa čokoladnom kremom i toplim šumskim voćem

Djeca do 3 godine imaju 100 % popusta, a do 12 god. ne plaćaju boravišnu pristojbu!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 031 685 100Obavezna tel. rezervacija isključivo na 031 685 100 ili na mail termia@bluesunhotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.

Ponuda se može iskoristiti isključivo 05.-06.03.16. ili 11.-12.03.16.!

A la carte Nacionalni restoran - uređen u pravom slavonskom stilu već godinama čuva tradiciju slavonske kuhinje, ljubazno i stručno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i ispuniti sve želje, za poseban doživljaj okusa predlažemo kušanje vina iz bogate vinske liste restorana.


Dodatni sadržaji:

a la carte Nacionalni restoran

Lobby bar

Glazbena dvorana za svadbene i druge svečanosti

Bilijar

Stolni tenis

Stolni nogomet

Salon za masažu i njegu tijela

Frizerski salon

Suvenirnica i zlatovez

 

Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

 

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Gdje se nalazimo?

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.