Cjelodnevno kupanje u Termama Lendava! Dođite u Terme Lendava i uživajte u kupanju i 1x korištenju sauna u bazenskom kompleksu Terme Lendava za samo 54kn! Kupon vrijedi za sve dane u tjednu!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Termama koje su jedinstvene po svojoj ljekovitoj parafinskoj vodi! Kupon se može iskoristiti do 31.05.16. za 1 osobu! Prethodna rezervacija nije potrebna!

Ponuda uključuje za 1 osobu: cjelodnevno kupanje i 1 x korištenje sauna (4 različite saune - finska 90°C, finska 65°C, parna, infracrvena) u bazenskom kompleksu Terme Lendava (6 manjih i većih bazena - od 01.05.16. 8 bazena).


Radno vrijeme bazena nedjelja - četvrtak od 7 do 20 h, petak i subota od 7 do 23 h!

Radno vrijeme sauna nedjelja - četvrtak od 12 do 20 h, petak i subota od 12 do 23 h!

Lendavska termalna voda ima pozitivne učinke na bolesti lokomotornog sustava . U Termama Lendava , na više od 1800 m2 vodenih površina koje se protežu osam bazena različitih oblika i veličina : godišnji zimski bazen , termalno kupalište " cluster " , olimpijski bazen s toboganom i tobogan , dječji bazen i zatvoreni bazen. Uzbudljivosti pridonose vodeni efekti, brza rijeka, podvodna masaža, gejzir i vodopad. Petkom i subotom moguće je noćno kupanje.

Usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju dio kulinarske ponude nalaze se Terme Lendava. Njihova je posebnost jedinstvena parafinska termalna voda koja ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava, a terme imaju tradiciju olakšavanja reumatskih oboljenja, zato su omiljene među starijim posjetiteljima. I zbog termalne vode i zbog obilja mogućnosti aktivnog odmora, terme često posjećuju rekreativni i profesionalni sportaši. Zdrav duh u zdravom tijelu moto je terma koji slijede i zaposlenici i gosti.

Za dodatne informacije nazvati: +386 2 5774 460 ili pisati na e-mail kopaliska.blagajna@terme-lendava.si

Lendavske toplice s parafinskom termomineralnom vodom

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.

Plivanje na duge pruge

U vodenom parku Terma Lendava na više od 1.800 m2 vodenih površina proteže se osam bazena različitih oblika i veličina: zimsko ljetni bazen, termalni bazen "grozd", olimpijski bazen s toboganom i daskom za spuštanje, dječji bazen te unutarnji bazeni. Aktivnim vodenim doživljajima pridonose vodeni efekti, brza rijeka, podvodne masaže, gejzir i vodeni slap. Petkom i subotom moguće je noćno kupanje.