[RAVNA GORA] Savršena idila za dvoje! Odmor u Pansionu Bijela Ruža, 3 dana uz 2 noćenja za 2 osobe sa obilnim goranskim doručkom po super cijeni za samo 579 kn! Kupon vrijedi do 17.04.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bijela Ruža nalazi se u Ravnoj Gori 4 km od izlaza iz Autoceste Rijeka –Zagreb, u središnjem dijelu Gorskog kotara...Dođite i uživajte u svježem zraku i prelijepoj prirodi koja će Vas oboriti s nogu na prvi pogled! Kuponi se mogu spajati!

Ponuda uključuje: Pansion Bijela Ruža - idila za dvoje 3 dana/2 noćenja za 2 osobe sa obilnim goranskim sa doručkom za samo 579 kn! 


Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel +385 (0) 51 818-444 ili +385 (0) 98 442 358, uz KOD i ID kupona po primitku.

Ponuda se može iskoristiti isključivo od 11.03.-17.04.'16.

Pansion Bijela Ruža dobitnik je zlatne plakete za gastronomsku ponudu!

Bijela Ruža nalazi se u Ravnoj Gori 4 km od izlaza iz Autoceste Rijeka –Zagreb, a Ravna Gora smještena je u središnjem dijelu Gorskog kotara. Od Zagreba 1 sat, a od Rijeke 30 minuta vožnje dijeli vas od Ravne Gore. 

U obiteljskom smo vlasništvu od 1968 godine. Posebno smo ponosni na gastronomsku ponudu jela od divljači, gljiva i šumskih plodova.

U sklopu našeg objekta imamo sobe, frizerski salon i planinarsku kuću.


Sobe Bijela Ruža kategorizirane su sa tri zvjezdice, 7 dvokrevetnih i 2 obiteljske sobe imaju w-fi. Četiri dvokrevetne sobe imaju i pomoćni ležaj. Sve sobe imaju svoju kupaonu i toalet. U sklopu soba nalazi se i veliki dnevni boravak.

Restoran ima 60 sjedećih mjesta raspoređenih u dvije sale, terasu sa 40 sjedećih mjesta i caffe bar sa 14 sjedećih mjesta. Dobitnici smo zlatne plakete za gastronomsku ponudu.


Planinarska kuća Bijela Ruža jednostavno rečeno je «Raj». Nalazi se samo 3 km o našeg objekta smještena u okruženju predivnih goranskih šuma. U sklopu kuće je pečenjara, malonogometno igralište i boćalište te natkrivana terasa sa 80 sjedećih mjesta.


Aktivnosti

Naši gosti mogu uživati u netaknutoj prirodi i čistom zraku, šetnjama berući gljive, borovnice i ostale šumske plodove. Šume su bogate životinjskim  vrstama kao što su Medvjed, Srna, Jelen, Lisica, Vuk, Ris, Vepar, Tetrijeb, Jastreb, Vjeverica itd., a u bogatstvu ne zaostaju ni prirodne vrste  Jela, Smreka, Bukva, Javor, Jasen, Brijest, Divlja Trešnja itd. 


Ljubitelji planina mogu planinariti markiranim Ravnogorskim planinarskim putem. A za lovce je Gorski Kotar pravo bogatstvo divljači. 


Da ne zaboravimo i ljubitelji ribolova imaju bogate ribom rijeke Kupu i Dobru te jezera Lokvarsko i Bajer. Željnima avanture preporučujemo rafting na rijeci Kupi


Lokvarsko jezero je umjetno jezero veličine 2,1 km2, dubine 40 m, pruža se sve do podnožja Risnjaka. Posjetitelji imaju mogućnost šetnje uz jezero, ljeti za kupanje, a tijekom cijele godine za ribolov. U ovom su jezeru uhvaćene jedne od najvećih pastrva na svijetu!


Na 819 metara nadmorske visine Ravna Gora pogodna je i za visinske pripreme sportaša. Uz nogometno igralište koje se nalazi u Ravnoj Gori sportaši su u mogućnosti koristiti i sportsku dvoranu sa bazenom u Delnicama i Vrbovskom koje su udaljene 15 km, te novootvoreno klizalište u Delnicama. Za ljubitelje kuglanja Ravna Gora ima i jednu od najmodernijih kuglana u Hrvatskoj.


Skijališta se nalaze u Begovom Razdolju, Mrkoplju ,Delnicama i Bijelolasici a u tijeku je izgradnja jednog od najvećeg skijališta u Hrvatskoj «Bijela Kosa» udaljenog samo 10 km od Ravna Gore. Na padinama oko Bijele Ruže možete se i sanjkati. Našim gostima dajemo i sanjke na korištenje. 


Od mnogobrojnih prirodnih ljepota izdvojili  samo one najznačajnije kao što su:

zaštićeni krajolik Zeleni vir i Vražiji prolaz

kanjon Kamačnik u Vrbovskom

Park šuma Golubinjak u Lokvama

spilja u Lokvama i Fužinama, Lokvarsko jezero

Jezero Bajer i Lepenica u Fužinama

Bijele i Samarske stijene kraj Mrkoplja

izvor Kupe i Čabranke

Rijeke Čabranka, Kupa i Dobra

nacionalni park Risnjak

Planine Bijelolasica, Snježnik i Risnjak

Orlove stijene

Javorova kosa i Božiji studenac u Ravnoj Gori


Od spomenika kulture ističu se:

dvorac Stara Sušica u Ravnoj Gori

kaštel Petra Zrinskog u Čabru

dvorac Zrinsko-Frankopanski u Severinu na kupi

dvorac Zrinsko-Frankopanski u Brodu na Kupi

razni sakralni objekti

najzapadniji pravoslavni manastir u Gomirju

muzej žaba u Lokvama

muzej Ivana Gorana Kovačića U Lukovdolu


Biciklisti mogu uživati vozeći se označenim biciklističkim stazama dugim stotinjak kilometara. 

A motoristi imaju na raspolaganju tristotinjak bijelih šumskih cesta.