Luksuz kraj mora u Trogiru! Restoran Villa Mediterana poziva Vas na najukusniju mesnu platu ili vrhunsku hobotnicu sa žara uz do čak 57% popusta! Kupon vrijedi do 14.05.'16.!

63 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 240 kn
Ušteda 55%
Cijena 99 kn

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije za 2 osobe: mesna plata sa prirodnog roštilja ili hobotnica sa žara servirana na podlozi od raznih salata...Uživajte u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu samo 10 m od mora...

Nije bitno da li ste ljubitelj mesa ili ribe donosimo Vam neodoljivu ponudu za svačije nepce mesna plata ili hobotnica ispod peke za dvoje i za samo 99 kn!


Ponuda uključuje: Restoran Villa Mediterana - mesna plata ili hobotnica sa žara!Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) mesna plata za 2 osobe sa prirodnog roštilja (čevapčići, sv.kotleti, kobasice, marinirana piletina s pečenim povrćem i krumpirom, desert po izboru torta ili palačinke) za dvoje 99 kn!

Opcija 2) hobotnica sa žara za 2 osobe servirana na podlozi od raznih salata (rikule, matovilac, radič, cherry rajčica....), desert torta ili palačinke za dvoje 99 kn!

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati željeni datum korištenja na telefon 00385 99 68 49 480, uz KOD te ID kupona.

" VILLA MEDITERANA" nalazi se u mjestu Seget Vranjica  u neposrednoj blizini Trogira te samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu.

U sklopu objekta nalazi se i a la carte restaurant s otvorenom terasom uz more odakle se pruža prekrasan pogled na more,otoke i nezaboravne zalaske sunca.

Kuhinja našeg restauranta bazirana je na ribljim, mesnim i tradicionalnim dalmatinskim  specijalitetima pripremanim na drvenom roštilju u savršenoj kombinaciji s povrćem iz našeg  eko uzgoja , domaćim maslinovim uljem i kapljicom najboljih hrvatskih vinara.

 Kao posebnu prednost ističemo i odličnu prometnu povezanost kao i blizinu s:

- UNESCO-vim gradom Trogirom (5 km)

- Zračnom lukom Split (8km)

- Splitom (25km),Šibenikom (55km), NP Krka (70km),Zadrom (115km), Rijekom (360km), i Dubrovnikom (260km)

- Od  autoceste A1 - čvor Prgomet -l "VILLA MEDITERANA" udaljena je 15km.