PodržimoNaše

STOP CELULITU!!! Isprobajte anticelulitni paket kozmetičkog salona ''Image'' u Zagrebu od 10 tretmana za 1 osobu po super cijeni od samo 249 kn i napokon se rješite neželjenog celulita!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rješite se celulita brzo i efikasno uz 10 anticelulitnih tretmana sa 5 masaža i 5 body wrappinga u kozmetičkom salonu ''Image'' iz Zagreba! Kupon vrijedi do 07.05.2016.!

Ponuda uključuje: Kozmetički salon ''Image'', Zagreb - anticelulitni paket od 5 tretmana anticelulitnih masaža za samo 249 kn! 


Kupon vrijedi do 07.05.2016.


Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”);


Stanje kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože, mi Vam možemo pomoći...


Rezultat dobre masaže mora biti tjelesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina liječenja. nOdlično djeluje na naše zdravlje i raspoloženje. Dobro izvedena masaža ne dopire samo pod kožu, ona prodire čak i dublje od mišića i kostiju, ona prodire duboko u Vašu dušu.


Radno vrijeme: Pon, sri i petak od 12 do 20h, utorak i cetvrtak od 9 do 17 sati.

Crno jaje preporuča rezervaciju termina minimalno 3 dana unaprijed na tel: 091/4574-643, uz KOD i ID kupona po primitku.

 Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.