[KRK] Vikendi opuštanja u hotelu Malin! 3 dana na bazi 2 polupansiona, 20% popusta na masaže, mogućnost ranog check in-a i kasnog check out-a, boravišna pristojba...za 2 osobe po super cijeni!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatoj gastro ponudi u a'la carte restoranu Mulino s jelima od divljih šparoga, krčkog sira i janjetine te 40 % popusta na jednokratno korištenje Wellness zone! 1 dijete do 12 godina GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo do 28.04.'16.!


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati doručak i večera), smještaj u dvokrevetnoj sobi + rani check in i kasni check out (na upit) + besplatan parking + besplatan WIFI + 20 % popusta na masaže + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.

Program i događanja u hotelu:

bogata gastro ponuda u a'la carte restoranu Mulino s jelima od divljih šparoga, krčkog sira i janjetine,

40 % popusta na korištenje Wellness zone.

Kupon se može iskoristiti isključivo do 28.04.'16.!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel.: 051 850 234 ili na mail: sales@hotelmalin.com, uz kod i id kupona.

Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

Doplata za dodatno noćenje 228 kn po osobi/danu s uključenim polupansionom (plaćanje na licu mjesta).

Popusti za djecu: drugo dijete od 2 do 12 godina ima 70% popusta (plaćanje na licu mjesta); dijete od 12 do 18 godina ima 50 % popusta (plaćanje na licu mjesta).

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima 30 % popusta (plaćanje na licu mjesta).

Pažljivim uređenjem, hotel Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku, most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu.  Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.