Proljeće u MAKARSKOJ! 3 dana i 2 noćenja s doručkom i 1 večerom u sobi s pogledom na more u hotelu Osejava****, piće dobrodošlice i košaru s voćem za dvoje i samo 999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nagradite sebe luksuznim odmorom uz more u hotelu kojeg je poznati TripAdvisor 2012.god. uvrstio među 10 najekstravagantnijih hotela na svijetu! Na gradskoj šetnjici u centru Makarske, ugledan hotel 4* ugostio je brojne poznate ličnosti svijeta, zašto ne bi i Vas! Kupon vrijedi 01.-29.04.16.! Djeca do 2god.GRATIS!


Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more i uslugom na bazi 2 noćenja s doručkom i 1 večerom + piće dobrodošlice + košara s voćem u sobi, sve za 2 osobe.


Djeca do 2 godine su GRATIS!

Obavezna najava i provjera termina prije kupovine kupona na 021/ 604-300 ili na e-mail hotel@osejava.com, te ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Osejava**** mjesto je tradicije i uspomena. Na istim temeljima, još daleke 1929. otvoren je istoimeni prethodnik, koji je godinama slovio za najugledniji makarski hotel. Među mnoštvom gostiju, koji su mu se godinama vraćali, mnoga su poznata imena, poput Tina Ujevića ili nobelovca Alberta Moravie, ali i češkog državnika Jana Masaryka i mnogih drugih. Na tu slavnu tradiciju oslanja se i današnja Osejava.

Njegovo ime sugerira kako ugodu sjene (osoja) tako i ime šume uz čije se borove prislonio!

Grad i more, boje i mirisi Mediterana, ne prestaju pred njegovim vratima.

U ovaj hotel s četiri zvjezdice, u njegovih 45 soba i 5 apartmana, arhitekturom, fotografijama i dizajnom, diskretno su unešene kale i kalete, uličice, prizori i detalji Dalmacije. Tekstura kamenog zida i patina starih vrata od konobe, cvjetovi bugenvilije, odjeća na sušilu. Sobe, kao i interijer cijeloga hotela, tako postaju male urbane vinjete dalmatinske arhitekture, a fotografski murali poetiziraju interijer. Nejasna granica između stvarnosti i fantazije, fantazije onog Sredozemlja kojeg poznajemo iz knjiga i filmova.

Sobe su, treba li posebno naglašavati komforne i suvremeno opremljene: AC, SAT TV, PAY TV, Internet, telefon, minibar, sef i sušilo za kosu.

Nagradite sebe luksuznim odmorom uz more u hotelu kojeg je poznati TripAdvisor 2012. godine uvrstio među 10 najekstravagantnijih hotela na svijetu!

Povijest grada Makarske najbolje se može upoznati u Franjevačkom samostanu, koji je proslavio 500 godina postojanja. U svojim prostorima čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej i Institut Planina i more. 

Na Kačićevu trgu je crkva Sv. Marka , a s njezine su sjeverne strane u staroj školi galerija Gojak, gradska knjižnica, glazbena škola i Radio Makarska rivijera. Na obali je Gradski muzej i crkva Sv. Filipa. U parku Sv. Petra nalazi se obnovljena crkva Sv. Petra a odatle se pruža i prekrasan pogled na grad, veličanstveno Biokovo i pučinu.