PodržimoNaše

Gušti u Zagrebu!!! Crno Jaje i The Movie Pub pozivaju Vas na preslasna rebarca u BBQ umaku! Mmmm.... Vrhunski pečeno meso uz prilog po izboru za 2 osobe i za nevjerojatnih 99kn!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv do 21.05.2016.!


Ponuda uključuje: The Movie Pub - rebarca (2 porcije) u BBQ umaku, vrhunski pečeno meso uz prilog po izboru za 2 osobe za 99kn!


1 porcija rebarca sadrži 600g mesa. 

Svaka osoba bira 1 prilog po želji: pečeni krumpir s vrhnjem i koprom, onion rings (pohani koluti luka), domaće pole mariniranog krumpira, palenta na grillu, zapečeni grah ili pommes frittess.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: +385-1-600-3600 ili e-mail: info@themoviehotel.com, uz KOD i ID kupona.

Kupon vrijedi do 21.05.'16.

  U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.

Facebook pogledajte ovdje!